Verificați-vă tiroida! Tot ce vă trebuie este un termometru!

Acum cincizeci de ani, dr Broda Barnes a descoperit că temperatura corpului este un indicator cu privire la activitățile corpului. El a pus in evidenta în special temperatura corpului imediat după trezire. În cartea sa, el a explicat și despre Tiroidă, precum și o varietate de probleme și boli care pot apărea în cazul în care glanda tiroidă nu funcționează corect. Doctor Barnes a creat un test pentru acasă pe care îl puteți face și dvs cu ajutorul unui termometru. Este ușor și rapid și veți afla dacă glanda tiroidă funcționează corect.

Cum se face o verificare tiroida cu termometrul?

Înainte de a merge la culcare, luați un termometru și agitați-l bine. Temperatura trebuie să fie de 35 °. Dimineața când va ridicați din pat, puneți imediat termometrul sub axilă. Țineți termometrul timp de zece minute. Când s-a afișat temperatura, notați-o. Acest rezultat este cunoscut sub numele de „temperatură bazală de dimineață”. Temperatura normală a corpului este între 36,5 și 36,8. Rețineți că, in cazul bolilor infecțioase și femeilor la menstruație, temperatura poate varia. Face-ți testul de verificare tiroida cu termometrul numai atunci când sunteți sănătoși și fără probleme menstruale (în cazul femeilor).
 
Rezultatele testelor : Glanda dvs. funcționează în mod normal în cazul în care temperatura este cuprinsă între 36,5 și 36,8. În cazul în care veți găsi temperatura sub 36,5, atunci înseamnă ca Glanda Tiroida funcționează la un nivel redus/ lent, posibil Hipotiroidism. Țineți minte că depresia, lipsa de energie, oboseala, infecțiile, durerile de cap cronice, lipsa de memorie și de concentrare, pierderea părului sunt toate simptome ale Hipotiroidiei. Dacă temperatura este mai mare decât 36,8 activitatea tiroidei este accelerată, posibil Hipertiroidism sau aveți o infecție în organism. Se recomandă ca testul să fie efectuat trei zile la rând, dacă vrei rezultate precise. În cazul în care veți găsi temperatura peste sau sub limitele normale, trebuie să vă consultați medicul. O bună funcționare a ficatului, o viață fără stres, Seleniu, vitamina A, cortizol, magneziu și vitamina B sunt foarte importante pentru buna funcționare a glandei tiroide.
Autor Articol: Ivan Andreevski : www.healthyfoodteam.com/check-your-thyroid
traducere Lia J.
Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.