SITE-UL tiroidaromania.org

Acest portal (www.tiroidaromania.org), numit în continuare „site” este administrat de Asociația Tiroida România. Accesul la acest portal și utilizarea lui și a website-urilor conexe presupun acceptarea următorilor termeni și condiții. Termenii și condițiile următoare sunt considerate a prevederi minime aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor legislației în vigoare.

DEFINIŢII

În cuprinsul prezentului document următorii termeni se traduce astfel:
 site: portalul aparținând și administrat de Asociația Tiroida România, care se află la www.tiroidaromania.org, prin care se află adresa utilizatorului are acces la informații privind activitatea Asociației Tiroida România
– conținutul  site -ului: orice material, orice informație, publicat pe site sub orice formă – text, fotografii, grafică, audio, video;
user : persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile de utilizare ale prezentului site;
–  utilizare abuzivă:folosirea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și a legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii Asociației Tiroida România

Asociația Tiroida România are dreptul de a remedia orice modalitate permisă de lege, inclusiv a drepturilor referitoare la sigla și logo-ul organizației și drepturile de autor referitoare la conținutul site-ului.
Site-ul este pus la dispoziție utilizatorilor pentru a fi folosit numai în interes personal sau profesional și în scop educațional.
Conținutul site-ului selectat după criteriile organizației și la libera alegere a acesteia. Asociația Tiroida România are dreptul de a modifica în orice moment conținutul site-ului, termenii și condițiile de utilizare ale acestuia. Folosirea în continuare a site-ului înseamnă acceptarea noilor termeni și condiții.

Asociația Tiroida România nu răspunde pentru consecințele, inclusiv financiare, ce decurg din utilizarea site-ului, inclusiv folosirea improprie sau frauduloasă a acestuia. Termenii și condițiile referitoare la acest site sunt guvernate de legea română. Orice litigii decurgând din utilizarea site-ului sau în legătură cu acesta vor fi vor fi supuse rezolvarii instanțelor judecătorești din România.

CONDIŢII

Numele și logo-ul Asociației Tiroida România
Numele și logo-ul Tiroida România sunt proprietatea exclusivă a Asociației Tiroida România , marcă înregistrată la OSIM. Folosirea neautorizată a acestora este interzisă. Acestea nu pot fi copiate sau reproduce fără permisiunea scrisă Asociația Tiroida România.

Drepturi de proprietate intelectuală
Conținutul site-ului www.tiroidaromania.org este protejat de Legea 8/ 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.
Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a Asociației Tiroida România . Aceste materiale pot fi copiate sau reproduce numai cu menţionarea sursei Asociaţia Tiroida România. Utilizarea fotografiilor este permisă numai cu acordul scris prealabil al Asociației Tiroida Romania
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Fundația  Asociației Tiroida România este inregistrată ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP .

Donaţii
Prin intermediul site-ului www.tiroidaromania.org se pot face donaţii online. Donatorul are posibilitatea de a selecta suma pe care dorește să o doneze. Suma pe care o va direcționa se va folosi către Asociația Tiroida România pentru servicii gratuite de îngrijire paliativă pe care le vor oferi adulților și copiilor. Suma donată se retrage de pe cardul bancar indicat de utilizator. În cazul în care donatorul completează coordonatele sale de contact, va fi introdus în baza de date a susținătorilor Asociația Tiroida România și va fi informat periodic despre proiectele derulate .