Tiroida. 5 sfaturi pentru a depaşi vremea rece

Când sistemele de reglare ale corpului sunt echilibrate, corpul tau poate menține o temperatură ideală, chiar si atunci cand temperatura de afara fluctuează.
Cu toate acestea, dacă simțiți rece tot timpul, mai ales în timpul iernii ar putea însemna că sistemele de termoreglare ale organismului dvs. sunt în afara echilibrului si corpul se chinuie mult mai greu pentru a se încălzi.

Care este un temperatura normala a corpului?

Temperatura medie normala a corpului in repaos al unui adult este în general acceptat ca 98,6 Fahrenheit sau 37° Celsius. Dacă aveți o tulburare tiroidiană probabil știți deja că nu tolerați frigul, precum cei din jurul vostru. Sau este posibil să observați că simtiți rece mai mult decât în mod normal.
Ați verificat temperatura corpului?
O scădere a temperaturii corpului, chiar şi cu un grad, poate fi semnificativa in felul cum vă simtiți. Tiroida ajuta la reglarea temperaturii organismului. Cand vremea se răcește, corpul tau este forțat să lucreze suplimentar din greu pentru a menține temperatura corporală ideală. În cazul în care corpul tau se lupta pentru a rămâne cald este posibil să aveți intoleranță la frig, termenul folosit pentru a descrie o sensibilitate anormala la temperaturi scăzute.

Cauzele intoleranței la frig

Există câteva motive pentru care unele persoane se confruntă cu intoleranță la frig.
Iata lista cu trei principale motive aici:

Hipotiroidism

Intoleranță la frig poate fi din cauza hipotiroidismului. Hormonii tiroidieni reglează temperatura corpului de baza la un nivel celular. Atunci când există un declin al activității hormonale tiroidiene există o scădere ulterioară a activității metabolice, ceea ce înseamnă că, corpul tau produce mai puțină căldură. O temperatura a corpului mai mica decat in mod normal, prin urmare, este un indicator puternic că tiroida ta nu funcționează ok. Activitatea hormonului tiroidian scăzut = mai putina căldura este produsă de corpul dumneavoastră.

Hipertiroidism

Intoleranță la frig poate fi, de asemenea, o complicație a hipertiroidiei. Multe persoane cu aceasta tulburare tiroidiană au o greutate corporală mică. Atât țesutul adipos cât si masa musculara tin de cald.

Hipotalamusului este desincronizat

Hipotalamusul este o glanda endocrina importantă situată în creierul tău. Reglează o serie de activități, inclusiv temperatura corpului.

Iarna este sezonul de regenerare și recuperare

Ca să trecem cu bine lunile mai reci, este un moment bun pentru a începe pregătirea cu unele ajustări la dieta si stilul de viața. Acum este momentul ideal pentru a încorpora cât mai multe alimente care creează căldură pentru corpul dvs.. Gândiți-vă la tocane nutritive, curry, risotto, supe proaspete făcute in casă și fructe fierte la desert. Dacă ați fost pe un regim alimentar pe timpul verii, predominant cu alimente crude, cu siguranța vrei să iei în considerare consumul de alimente mai puțin crude, deoarece acestea tind spre o răcire a corpului.

Fii pe fază și ascultă-ți corpul

În timp ce nu putem controla vremea, puteți lua măsuri pentru a menține cald organismul chiar și în zilele reci și întunecate. Păstrați confortul și un strat de haine groase plus eşarfe pentru a preveni frigul. Când zilele devin mai reci și mai întunecate este și mai important să rămâi echilibrat pentru a proteja sănătatea dvs. tiroidiană. Evitați stresul, oboseala si păstrați un somn regulat . Restul este vital pentru a menține rezistența la răceala si gripa. Acum este momentul să consolidați sistemul imunitar, astfel încât să nu fiți sensibili la răceli si gripa.
5 remedii naturale pentru a vă ajuta să stați bine in această iarnă
Cinci remedii naturale pentru a vă ajuta să rămâneți in echilibru în această iarnă:
  • Paniculata Andrographis (Andrographis) – planta a fost utilizata in mod traditional pentru a ajuta la reducerea simptomelor asociate cu răceala, cum ar fi febra, dureri de gât și tusea.
  • Echinacea augustifolia (Echinacea) – planta este folosită în mod tradițional pentru tratamentul simptomatic al tusei și răcelilor. Dacă cei din jurul dvs. sunt bolnavi, consumați echinaceea pentru a ajuta la prevenirea infecțiilor.
  • Vitamina C este importanta pentru funcționarea sănatoasa a sistemului imunitar. Aceasta poate ajuta, de asemenea să reducă severitatea si durata simptomelor de răceala.(recomandarea noastra https://abundenta.org/vitamina-c-fosfolipid-lipozomal-150gr/ )
  • Vitamina D3 – este bine stabilit faptul că acest nutrient are un rol important în menținerea benestarii toată iarna cât este de lungă. Cercetările arata o scădere a nivelului de vitamina D3 în timpul lunilor de iarnă ceea ce vă oferă mai multe șanse de a prinde o răceala sau gripa.(recomandarea noastra https://abundenta.org/vitamina-d3k2forte-2000ui-ulei-20ml-600pic-dr-jacobs/ )
  • Zincul se găsește in aproape fiecare celula a corpului nostru, acest mineral suportă o gamă de cai biochimice importante. Zincul este adesea recomandat în timpul iernii, deoarece ajuta la menținerea funcției imunitare sănătoase.(recomandarea nostra https://abundenta.org/imuno-zinc-bisglicinat-60-caps/ )
Articol de Louise O’Connor, Contributor ThyroidNation
Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.