Proiectele & Evenimentele
asociatiei Tiroida Romania

Proiectele noastre

2022 – INFORMAREA MEDICULUI MEU!
Cât de bine cunoaşte medicul meu afecţiunea cu care mă confrunt?

Nu de puţine ori v-am ascultat pledoariile privind dezamăgirea de a nu fi ascultaţi, trataţi superficial şi reduşi la tăcere fără explicaţii, în cabinetele medicilor specialişti pe care îi vizitaţi.
ASOCIAŢIA TIROIDA ROMÂNIA vă ascultă şi acţionează în numele vostru!

Proiect de informare a medicului Dvs. curant

Cum functionează? Înscrie-te în Asociaţie, din contribuţia Dvs. anuală vom cumpăra un set de 3 cărţi (traduse în limba română de Editura Paralela 45) ale specialiştilor in autoimunitate şi Hipotiroidie, după care se orientează Grupul, vom însoţi pachetul de cărţi de la Editura Paralela 45 cu o Scrisoare-Invitaţie la lectură şi dialog deschis şi o vom trimite medicului tău. Poţi alege, de asemenea, să livrezi personal pachetul nostru, la următoarea vizită la cabinet.
Împreună suntem mai puternici! Dacă respectul de a fi trataţi corect a fost ceva ce v-a afectat în relaţia cu medicul, este momentul să iei atitudine alături de noi şi să îţi inviţi medicul să înţeleagă cum te poate ajuta pe viitor.

Biblioteca Comunitatii

CARAVANA TR 2023-2024

De la infiintarea acestei Comunității Tiroida Romania ne-am dorit să venim in sprijinul dvs. cu informații de ultima oră privind vindecarea holistica.

Cerințele și experiențele membrilor noștri este ceva pe care Asociația Tiroida România le ia foarte în serios – membrii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem si ce vom face in viitor. Acest lucru se reflectă în sloganul nostru „Promovam Sănătatea Endocrina”.

Pentru a sprijini acest lucru, înființăm din 01.09.2023 Grupul Privat al Membrilor Asociației Tiroida Romania (MeWee) deoarece ne-am dori să ne focusam pe fiecare membru al Asociației sa ii oferim informații și recomandări rapide și promitem că vom fi alături de fiecare cu analize, interpretare analize, coaching, video informative, evaluare live etc. In concluzie, toate informațiile importante vor fi doar in acest Grup.
Vom dezbate Summituri, vom analiza cărți despre Tiroida, vom face traduceri la cele mai noi articole, etc.

Ca si fapte, Asociația Tiroida România dorește sa va viziteze și fizic in aceasta vara 2023 prin „Caravana Tiroida Romania ” cu întâlniri informale și prietenoase. In mod normal, vom oferi ceai/cafea și snack fără gluten la fața locului, însă fiind la început ne dorim să testam și cu timpul să dezvoltam mult mai mult.

Echipa noastră va fi imbracata in tricou specific cu brandul „Tiroida Romania” și nu va rămâne decât să îi abordati și să le faceti o poza. Membrii care au dovada întâlnirii cu Echipa noastră vor primi o carte la alegere din magazinul Comunității Abundenta.org
Vom anunta vizitele noastre pe Pagina de Facebook si in Grupul de Facebook „Tiroida Romania” : Iasi, Bucuresti, Pitesti, Rm. Valcea, Buzau, Ploiesti, Brasov, Cluj, Craiova, Bacau, Suceava, Sibiu, etc.
Daca va doriti sa faceti parte si din Asociatia Tiroida Romania vă rugăm să ne anunțați interesul dvs. prin inscrierea catre acest link:


Abia așteptăm să ne vedem.
Sanatate multa tuturor,🦋

Campanie Iunie 2022

Eveniment organizat de Editura Paralela 45, Tiroida Romania şi Bookfest – Salonul Internațional de Carte

Bookfest – Salonul Internațional de Carte 2022

Tiroida Hashimoto: o discuție despre conștientizare, prevenție și stil de viață în tratarea simptomelor, pornind de la cărțile Izabellei Wentz, doctor în farmacie şi membră a Asociaţiei Americane a Farmaciştilor.
Evenimentul are loc în cadrul Salonului Internațional de carte Bookfest, la standul Editurii Paralela 45 (Pavilion B2, stand C 09).
Intrarea este liberă

Invitaţi:

  • Lia Jercăianu, membru fondator Asociația Tiroida România
  • Dr. Monica Goia-Socol, Medic specialist endocrinologie, doctor în Științe Medicale
Aceasta postare nu are legatura cu Grupul, ci cu DVS.. cautam AJUTOR si daca fiecare dintre dvs. ar dona cate 10 ron am putea schimba VIEȚI ❤
De acest Craciun 2023 ne-am pus in plan sa ajutam cu gecute de iarna 2 clase de gradinita din satul Galicea si Prislop, dar si cu mancare pentru animale 2 familii care si-au luat ca angajament sa aiba grija de peste 300 de caini si pisici.
 
Pentru orice ajutor VA MULTUMIM
Las aici contul Asociatiei Tiroida Romania si treceti la DONATIE ce doriti dvs sa sprijiniti.
Cont deschis la Banca Transilvania
RON RO95BTRLRONCRT0594053301
EURO RO45BTRLEURCRT0594053301
 
➡️Poți face o fapta buna comandând produsele de care ai nevoie pentru tine de la magazinul nostru Abundenta.org ce va directiona 20% din impozitul pe profit catre Asociatie ca in fiecare an, dar avand in vedere ca depinde foarte mult de comenzile dvs. acestea trebuie sa le avem zilnic si sa nu fie refuzate ca sa nu mai existe cheltuieli in plus.
Stim ca multa lume are nevoie de ajutor dar trebuie sa ne mobilizam impreuna si NU trebuie sa fim NEPASATORI.
 
*Donatiile efectuate prin transfer bancar, ING, Revolut, Wise si BT Pay se vor actualiza in lista donatorilor in 7 zile de la momentul intrarii in contul nostru. Donatiile prin BRD se vor actualiza in 15-30 de zile.
*Daca doresti sa ramai anonim spune ANONIM. Daca nu ai specificat un nume, donatia va fi publicata in lista donatorilor pe Grup, site-ul nostru tiroidaromania.org pentru transparenta.
Numele tau va aparea ca in lista donatorilor specificat in extrasul de cont.
* Vom adauga poze pe aceasta postare dupa donarea produselor .
*Aceasta postare se va incarca pe site-ul nostru in in zona de Proiecte https://tiroidaromania.org/proiecte/
 
Doamne Ajuta 🙏

CONTACTEAZA-NE

Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine și boli autoimun endocrine

Strada Lahovari nr. 99F3, CP 077015, Balotesti-Ilfov
Telefon: 0758238280
Email: tioroidaromania@gmail.com

DONEAZA direct

RON   RO95BTRLRONCRT0594053301
EURO RO45BTRLEURCRT0594053301

Banca: Banca Transilvania
Beneficiar: Asociaţia Tiroida Romania

Campanie Martie 2021

#AIPSOLIDARITATE

Dorim să ajutăm un membru al Comunitatii, o mamica cu un bebeluș proaspăt născut, de doua luni, care se confrunta cu o depresie severa. Livrare la domiciliu : grisine, turte, biscuiți, crakcers, o prăjitură (fara gluten, zahar, lactate, soia ). Sotul incearca sa se ocupe de copilul cel mare, de bebelus si de mamica. In starea in care se afla ii este foarte greu sa aloce timp pentru gatit dulciuri. #ASOCIATIATIROIDAROMANIA

Pentru membrii din alte orașe doritori să sprijine financiar pachetul de analize rugam să facă donații în contul Asociației. La comentarii va rugam sa scrieți „doresc să donez” ASOCIATIA TIROIDA ROMANIA IBAN: RO95 BTRLRONCRT 0594 053 301 Mulțumim cu multă recunoștință pentru solidaritate!

NOTA: suntem un grup de sprijin reciproc și nu în ultimul rând un grup proactiv. Ca moderator, fac munca voluntara mai mult de 50 de ore pe săptămână, timp alocat pe grup cât și mesajelor pe care le primesc in privat. Sper din suflet macar unul la sută dintre membrii sa fie receptivi . „CARITATEA este un atribut care ne înnobilează !” – Valentina Bezarau

CAMPANIE INCHEIATA

MULTUMIM. Datorita voua s-au strans 1.733 ron si din aceasta suma s-au trimis produse din magazinul Abundenta.org, s-au decontat cheltuielile cu analizele mamicii si a fost sustinuta prin terapie voluntar de catre colegii nostri.

Chiar daca aceste campanii s-au incheiat, noi continuam sa ajutam 

Campanie Iunie 2021

Bună dragi Membri,

Nu-i putem ajuta pe toţi oamenii bolnavi si încercăm pe cât posibil sa nu vă bombardam cu anunturi umanitare dar măcar în poveştile care ajung la noi putem încerca să intervenim cu ce putem: sprijin/ donaţii. Vorbim cu foarte multe persoane și atunci când simțim că este nevoie de mai mult apelam la prieteni, la voi .

Ca și acum, un copil atat de mic și cu atâtea restricții alimentare:
” Bună seara, numele meu este Alina si sunt mamica unui băiețel în vârstă de 1 an si 10 luni diagnosticat acum 4 luni de sindromul Leaky Gut (intestin permeabil). De la varsta de 7 luni avem deja o dieta fără lactate avand intoleranta la lactoza, iar la vârsta de 10 luni am descoperit și alte intolerante alimentare la gluten, la oua, la drojdie, la leguminoase, la nucifere si acum suntem la regim strict si restrictiv de atunci.”

#faragluten, #faralactoza #farasoia #faranuci #faradrojdii

Asociația „Tiroida România” si Magazinul Comunității noastre Abundenta.org se vor implica in acest caz si avem nevoie și de voi. Cei care doresc să doneze bani o pot face aici: RO95BTRLRONCRT0594053301 sau puteți sa va implicați oferind produse sigure de pe magazinul Comunității.

Cei care vor comanda de pe magazin, pot directiona produse specifice nevoilor micutului. Noi le vom colecta si alături de produsele donante de echipa noastră le vom trimite acestui copilas.

Mulțumim frumos pentru gestul dvs. „Nihil sine Deo”

CAMPANIE INCHEIATA

Datorita voua am strans 1674.97 RON si am trimis suplimente si produse certificate fara gluten, fara zahar, bio-vegan-organic si fara uleiuri si aditivi din Magazinul Comunitatii Abundenta.org

Ultimele articole de pe BLOG