Proiectele & Evenimentele
asociatiei Tiroida Romania

Proiectele noastre

2022 – INFORMAREA MEDICULUI MEU!
Cât de bine cunoaşte medicul meu afecţiunea cu care mă confrunt?

Nu de puţine ori v-am ascultat pledoariile privind dezamăgirea de a nu fi ascultaţi, trataţi superficial şi reduşi la tăcere fără explicaţii, în cabinetele medicilor specialişti pe care îi vizitaţi.
ASOCIAŢIA TIROIDA ROMÂNIA vă ascultă şi acţionează în numele vostru!

Proiect de informare a medicului Dvs. curant

Cum functionează? Înscrie-te în Asociaţie, din contribuţia Dvs. anuală vom cumpăra un set de 3 cărţi (traduse în limba română de Editura Paralela 45) ale specialiştilor in autoimunitate şi Hipotiroidie, după care se orientează Grupul, vom însoţi pachetul de cărţi de la Editura Paralela 45 cu o Scrisoare-Invitaţie la lectură şi dialog deschis şi o vom trimite medicului tău. Poţi alege, de asemenea, să livrezi personal pachetul nostru, la următoarea vizită la cabinet.
Împreună suntem mai puternici! Dacă respectul de a fi trataţi corect a fost ceva ce v-a afectat în relaţia cu medicul, este momentul să iei atitudine alături de noi şi să îţi inviţi medicul să înţeleagă cum te poate ajuta pe viitor.

Biblioteca Comunitatii

Campanie Iunie 2022

Eveniment organizat de Editura Paralela 45, Tiroida Romania şi Bookfest – Salonul Internațional de Carte

Bookfest – Salonul Internațional de Carte 2022

Tiroida Hashimoto: o discuție despre conștientizare, prevenție și stil de viață în tratarea simptomelor, pornind de la cărțile Izabellei Wentz, doctor în farmacie şi membră a Asociaţiei Americane a Farmaciştilor.
Evenimentul are loc în cadrul Salonului Internațional de carte Bookfest, la standul Editurii Paralela 45 (Pavilion B2, stand C 09).
Intrarea este liberă

Invitaţi:

  • Lia Jercăianu, membru fondator Asociația Tiroida România
  • Dr. Monica Goia-Socol, Medic specialist endocrinologie, doctor în Științe Medicale

CONTACTEAZA-NE

Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine și boli autoimun endocrine

Strada Lahovari nr. 99F3, CP 077015, Balotesti-Ilfov
Telefon: 0758238280
Email: tioroidaromania@gmail.com

DONEAZA direct

RON   RO95BTRLRONCRT0594053301
EURO RO45BTRLEURCRT0594053301

Banca: Banca Transilvania
Beneficiar: Asociaţia Tiroida Romania

Campanie Martie 2021

#AIPSOLIDARITATE

Dorim să ajutăm un membru al Comunitatii, o mamica cu un bebeluș proaspăt născut, de doua luni, care se confrunta cu o depresie severa. Livrare la domiciliu : grisine, turte, biscuiți, crakcers, o prăjitură (fara gluten, zahar, lactate, soia ). Sotul incearca sa se ocupe de copilul cel mare, de bebelus si de mamica. In starea in care se afla ii este foarte greu sa aloce timp pentru gatit dulciuri. #ASOCIATIATIROIDAROMANIA

Pentru membrii din alte orașe doritori să sprijine financiar pachetul de analize rugam să facă donații în contul Asociației. La comentarii va rugam sa scrieți „doresc să donez” ASOCIATIA TIROIDA ROMANIA IBAN: RO95 BTRLRONCRT 0594 053 301 Mulțumim cu multă recunoștință pentru solidaritate!

NOTA: suntem un grup de sprijin reciproc și nu în ultimul rând un grup proactiv. Ca moderator, fac munca voluntara mai mult de 50 de ore pe săptămână, timp alocat pe grup cât și mesajelor pe care le primesc in privat. Sper din suflet macar unul la sută dintre membrii sa fie receptivi . „CARITATEA este un atribut care ne înnobilează !” – Valentina Bezarau

CAMPANIE INCHEIATA

MULTUMIM. Datorita voua s-au strans 1.733 ron si din aceasta suma s-au trimis produse din magazinul Abundenta.org plus s-au decontat analizele mamicii sia fost sustinuta voluntar de catre colegii nostri.

Chiar daca aceste campanii s-au incheiat…

Campanie Iunie 2021

Bună dragi Membri,

Nu-i putem ajuta pe toţi oamenii bolnavi si încercăm pe cât posibil sa nu vă bombardam cu anunturi umanitare dar măcar în poveştile care ajung la noi putem încerca să intervenim cu ce putem: sprijin/ donaţii. Vorbim cu foarte multe persoane și atunci când simțim că este nevoie de mai mult apelam la prieteni, la voi .

Ca și acum, un copil atat de mic și cu atâtea restricții alimentare:
” Bună seara, numele meu este Alina si sunt mamica unui băiețel în vârstă de 1 an si 10 luni diagnosticat acum 4 luni de sindromul Leaky Gut (intestin permeabil). De la varsta de 7 luni avem deja o dieta fără lactate avand intoleranta la lactoza, iar la vârsta de 10 luni am descoperit și alte intolerante alimentare la gluten, la oua, la drojdie, la leguminoase, la nucifere si acum suntem la regim strict si restrictiv de atunci.”

#faragluten, #faralactoza #farasoia #faranuci #faradrojdii

Asociația „Tiroida România” si Magazinul Comunității noastre Abundenta.org se vor implica in acest caz si avem nevoie și de voi. Cei care doresc să doneze bani o pot face aici: RO95BTRLRONCRT0594053301 sau puteți sa va implicați oferind produse sigure de pe magazinul Comunității.

Cei care vor comanda de pe magazin, pot directiona produse specifice nevoilor micutului. Noi le vom colecta si alături de produsele donante de echipa noastră le vom trimite acestui copilas.

Mulțumim frumos pentru gestul dvs. „Nihil sine Deo”

CAMPANIE INCHEIATA

Datorita voua am strans 1674.97 RON si am trimis produse certificate fara gluten, fara zahar, bio-vegan-organic si fara uleiuri si aditivi din Magazinul Comunitatii Abundenta.org

Ultimele articole de pe BLOG

De ce vorbim atât de des despre STRES ?

De ce vorbim atât de des despre STRES ? Cum reacționăm la stres depinde de doi factori principali:  Intensitatea, durata și frecvența factorului de stres. Capacitățile adaptive ale organismului determinate de:  ereditate, experiențele timpurii din viață, trăsături de personalitate. În timpul unui dezastru sau la moartea unei persoane dragi stresul dobândește proprietăți nocive și se […]

Psihofiziologia stresului cu psiholog Delia Aldescu

Psihofiziologia stresului Psihicul tuturor ființelor vii este un sistem pentru procesarea informațiilor interne și extern cu scopul de a se orienta, de a gestiona stările și comportamentele și a-și îndeplinirea nevoilor. Emoțiile sunt instrumente prin care primim feedback despre cât de bine ne-am atins țelurile. Corpul percepe emoțiile sub forma substanțelor chimice, care sunt eliberate […]

De ce te ingrasi in Tiroida si Autoimunitate? Probleme de greutate cauzate de un stil de viata nesanatos

Probleme de greutate cauzate de un stil de viata nesănătos Da, pentru ca mananci mult si prost…asta stim!!! Ati auzit bine! In loc sa mancam produse de panificatie si patiserie Bio / zahar bio, natural, suplimente atent selectionate facem alte alegeri nesănătoase. Alegerile alimentare sunt strâns legat de tradiție, confort și plăcere, iar oamenii au […]

Sta in puterea Ta

Ai grija de sanatate ta — Este un dar de la Dumnezeu. „Viața și sănătatea fizică sunt daruri prețioase pe care ni le-a încredințat Dumnezeu. Trebuie să avem grijă de ele ținând cont si de nevoile celorlalți și de binele comun.” (CCC 2288) Nimeni cu care am discutat nu ar vrea să aibă cancer. Si […]

1 2 3 93