Proiectele & Evenimentele
asociatiei Tiroida Romania

Proiectele noastre

2022 – INFORMAREA MEDICULUI MEU!
Cât de bine cunoaşte medicul meu afecţiunea cu care mă confrunt?

Nu de puţine ori v-am ascultat pledoariile privind dezamăgirea de a nu fi ascultaţi, trataţi superficial şi reduşi la tăcere fără explicaţii, în cabinetele medicilor specialişti pe care îi vizitaţi.
ASOCIAŢIA TIROIDA ROMÂNIA vă ascultă şi acţionează în numele vostru!

Proiect de informare a medicului Dvs. curant

Cum functionează? Înscrie-te în Asociaţie, din contribuţia Dvs. anuală vom cumpăra un set de 3 cărţi (traduse în limba română de Editura Paralela 45) ale specialiştilor in autoimunitate şi Hipotiroidie, după care se orientează Grupul, vom însoţi pachetul de cărţi de la Editura Paralela 45 cu o Scrisoare-Invitaţie la lectură şi dialog deschis şi o vom trimite medicului tău. Poţi alege, de asemenea, să livrezi personal pachetul nostru, la următoarea vizită la cabinet.
Împreună suntem mai puternici! Dacă respectul de a fi trataţi corect a fost ceva ce v-a afectat în relaţia cu medicul, este momentul să iei atitudine alături de noi şi să îţi inviţi medicul să înţeleagă cum te poate ajuta pe viitor.

Biblioteca Comunitatii

CARAVANA TR 2023

De la infiintarea acestei Comunității Tiroida Romania ne-am dorit să venim in sprijinul dvs. cu informații de ultima oră privind vindecarea holistica.

Cerințele și experiențele membrilor noștri este ceva pe care Asociația Tiroida România le ia foarte în serios – membrii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem si ce vom face in viitor. Acest lucru se reflectă în sloganul nostru „Promovam Sănătatea Endocrina”.

Pentru a sprijini acest lucru, înființăm din 01.09.2023 Grupul Privat al Membrilor Asociației Tiroida Romania (MeWee) deoarece ne-am dori să ne focusam pe fiecare membru al Asociației sa ii oferim informații și recomandări rapide și promitem că vom fi alături de fiecare cu analize, interpretare analize, coaching, video informative, evaluare live etc. In concluzie, toate informațiile importante vor fi doar in acest Grup.
Vom dezbate Summituri, vom analiza cărți despre Tiroida, vom face traduceri la cele mai noi articole, etc.

Ca si fapte, Asociația Tiroida România dorește sa va viziteze și fizic in aceasta vara 2023 prin „Caravana Tiroida Romania ” cu întâlniri informale și prietenoase. In mod normal, vom oferi ceai/cafea și snack fără gluten la fața locului, însă fiind la început ne dorim să testam și cu timpul să dezvoltam mult mai mult.

Echipa noastră va fi imbracata in tricou specific cu brandul „Tiroida Romania” și nu va rămâne decât să îi abordati și să le faceti o poza. Membrii care au dovada întâlnirii cu Echipa noastră vor primi o carte la alegere din magazinul Comunității Abundenta.org
Vom anunta vizitele noastre pe Pagina de Facebook si in Grupul de Facebook „Tiroida Romania” : Iasi, Bucuresti, Pitesti, Rm. Valcea, Buzau, Ploiesti, Brasov, Cluj, Craiova, Bacau, Suceava, Sibiu, etc.
Daca va doriti sa faceti parte si din Asociatia Tiroida Romania vă rugăm să ne anunțați interesul dvs. prin inscrierea catre acest link:


Abia așteptăm să ne vedem.
Sanatate multa tuturor,🦋

Campanie Iunie 2022

Eveniment organizat de Editura Paralela 45, Tiroida Romania şi Bookfest – Salonul Internațional de Carte

Bookfest – Salonul Internațional de Carte 2022

Tiroida Hashimoto: o discuție despre conștientizare, prevenție și stil de viață în tratarea simptomelor, pornind de la cărțile Izabellei Wentz, doctor în farmacie şi membră a Asociaţiei Americane a Farmaciştilor.
Evenimentul are loc în cadrul Salonului Internațional de carte Bookfest, la standul Editurii Paralela 45 (Pavilion B2, stand C 09).
Intrarea este liberă

Invitaţi:

  • Lia Jercăianu, membru fondator Asociația Tiroida România
  • Dr. Monica Goia-Socol, Medic specialist endocrinologie, doctor în Științe Medicale

CONTACTEAZA-NE

Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine și boli autoimun endocrine

Strada Lahovari nr. 99F3, CP 077015, Balotesti-Ilfov
Telefon: 0758238280
Email: tioroidaromania@gmail.com

DONEAZA direct

RON   RO95BTRLRONCRT0594053301
EURO RO45BTRLEURCRT0594053301

Banca: Banca Transilvania
Beneficiar: Asociaţia Tiroida Romania

Campanie Martie 2021

#AIPSOLIDARITATE

Dorim să ajutăm un membru al Comunitatii, o mamica cu un bebeluș proaspăt născut, de doua luni, care se confrunta cu o depresie severa. Livrare la domiciliu : grisine, turte, biscuiți, crakcers, o prăjitură (fara gluten, zahar, lactate, soia ). Sotul incearca sa se ocupe de copilul cel mare, de bebelus si de mamica. In starea in care se afla ii este foarte greu sa aloce timp pentru gatit dulciuri. #ASOCIATIATIROIDAROMANIA

Pentru membrii din alte orașe doritori să sprijine financiar pachetul de analize rugam să facă donații în contul Asociației. La comentarii va rugam sa scrieți „doresc să donez” ASOCIATIA TIROIDA ROMANIA IBAN: RO95 BTRLRONCRT 0594 053 301 Mulțumim cu multă recunoștință pentru solidaritate!

NOTA: suntem un grup de sprijin reciproc și nu în ultimul rând un grup proactiv. Ca moderator, fac munca voluntara mai mult de 50 de ore pe săptămână, timp alocat pe grup cât și mesajelor pe care le primesc in privat. Sper din suflet macar unul la sută dintre membrii sa fie receptivi . „CARITATEA este un atribut care ne înnobilează !” – Valentina Bezarau

CAMPANIE INCHEIATA

MULTUMIM. Datorita voua s-au strans 1.733 ron si din aceasta suma s-au trimis produse din magazinul Abundenta.org plus s-au decontat analizele mamicii sia fost sustinuta voluntar de catre colegii nostri.

Chiar daca aceste campanii s-au incheiat…

Campanie Iunie 2021

Bună dragi Membri,

Nu-i putem ajuta pe toţi oamenii bolnavi si încercăm pe cât posibil sa nu vă bombardam cu anunturi umanitare dar măcar în poveştile care ajung la noi putem încerca să intervenim cu ce putem: sprijin/ donaţii. Vorbim cu foarte multe persoane și atunci când simțim că este nevoie de mai mult apelam la prieteni, la voi .

Ca și acum, un copil atat de mic și cu atâtea restricții alimentare:
” Bună seara, numele meu este Alina si sunt mamica unui băiețel în vârstă de 1 an si 10 luni diagnosticat acum 4 luni de sindromul Leaky Gut (intestin permeabil). De la varsta de 7 luni avem deja o dieta fără lactate avand intoleranta la lactoza, iar la vârsta de 10 luni am descoperit și alte intolerante alimentare la gluten, la oua, la drojdie, la leguminoase, la nucifere si acum suntem la regim strict si restrictiv de atunci.”

#faragluten, #faralactoza #farasoia #faranuci #faradrojdii

Asociația „Tiroida România” si Magazinul Comunității noastre Abundenta.org se vor implica in acest caz si avem nevoie și de voi. Cei care doresc să doneze bani o pot face aici: RO95BTRLRONCRT0594053301 sau puteți sa va implicați oferind produse sigure de pe magazinul Comunității.

Cei care vor comanda de pe magazin, pot directiona produse specifice nevoilor micutului. Noi le vom colecta si alături de produsele donante de echipa noastră le vom trimite acestui copilas.

Mulțumim frumos pentru gestul dvs. „Nihil sine Deo”

CAMPANIE INCHEIATA

Datorita voua am strans 1674.97 RON si am trimis produse certificate fara gluten, fara zahar, bio-vegan-organic si fara uleiuri si aditivi din Magazinul Comunitatii Abundenta.org

Ultimele articole de pe BLOG

Psihofiziologia stresului cu psiholog Delia Aldescu

Psihofiziologia stresului Psihicul tuturor ființelor vii este un sistem pentru procesarea informațiilor interne și extern cu scopul de a se orienta, de a gestiona stările și comportamentele și a-și îndeplinirea nevoilor. Emoțiile sunt instrumente prin care primim feedback despre cât de bine ne-am atins țelurile. Corpul percepe emoțiile sub forma substanțelor chimice, care sunt eliberate […]

De ce te ingrasi in Tiroida si Autoimunitate? Probleme de greutate cauzate de un stil de viata nesanatos

Probleme de greutate cauzate de un stil de viata nesănătos Da, pentru ca mananci mult si prost…asta stim!!! Ati auzit bine! In loc sa mancam produse de panificatie si patiserie Bio / zahar bio, natural, suplimente atent selectionate facem alte alegeri nesănătoase. Alegerile alimentare sunt strâns legat de tradiție, confort și plăcere, iar oamenii au […]

Sta in puterea Ta

Ai grija de sanatate ta — Este un dar de la Dumnezeu. „Viața și sănătatea fizică sunt daruri prețioase pe care ni le-a încredințat Dumnezeu. Trebuie să avem grijă de ele ținând cont si de nevoile celorlalți și de binele comun.” (CCC 2288) Nimeni cu care am discutat nu ar vrea să aibă cancer. Si […]

Declanșator al bolilor autoimune și nu numai

Poveștile au devenit mult prea frecvente pentru a le putea ignora. E-mailurile primite de la oameni cu probleme alergice sau digestive la cereale, nu au prezentat nici un simptom atunci când au mâncat paste în vacanța din Italia. Părinții confuzi întreabă de ce consumul de cereale, uneori, a declanșat reacții autoimune la copiii lor, dar […]

1 2 3 4 88