DETOXIFIEREA in Bolile Autoimune si nu numai …

Medicina moderna tinde sa arunce un ochi critic în practicile de Detoxifiere.
Nimeni nu poate nega faptul că organismul uman este expus la o mulțime de toxine și că eliminarea toxinelor poate aduce numai beneficii.
Normal, cele mai frecvente organe vizate de detoxifiere sunt cele în contact direct cu toxinele care intra in organism : ficatul, rinichii, intestinele si colonul.
Iată câteva modalități de detoxifiere pe care ar trebui sa le stiti pentru curățarea organismului, pentru a va simți mai bine, mai puternic si mai sanatos prin consumul acestor produse naturale :
* FICATUL:
Ficatul este primordial in detoxifiere. Este o parte a corpului in care toate substanțele chimice nocive și grăsimile le ingera și apoi le transformă în ceva care poate fi eliminat din organism. Alcoolul, medicamentele nesteroidiene antiinflamatoare (MNA) și diabetul zaharat sunt doar câțiva dintre dușmani de top ai ficatului. Aceştia pot provoca leziuni si inflamatii la acest organ si il vor opri din functionalitate.
Un element natural, care poate detoxifia ficatul de efectele alcoolului, MNA și diabetul zaharat este TARTACUTA AMARA. Acest fruct reduce oxidarea hepatică și inflamația cauzată de consumul de alcool, stimuleaza baleiajul radicalilor liberi cauzat de diabetul zaharat si atenuează inflamarea ficatului cauzata de MNA. Alte produse naturale, care au fost dovedite științific pentru detoxifierea ficatului sau întinerirea lui, sunt: lămâile, avocado, merele, frunzele de papadie și usturoiul.
* RINICHII:
Rinichii sunt filtrele sangelui. Este datoria lor de a colecta și evacua toxinele din sângele nostru. Dar
rinichii pot fi vulnerabili la toxine, cum ar fi drogurile, infectiile cu microorganisme și calciu excesiv sau prea mult zahăr in sânge. Pentru detoxifierea rinichilor, produsul natural cel mai bine cunoscut este SUCUL DE AFINE. Cercetările au dovedit că afinele ajuta clar rinichi in infecțiile virale și depozitele de calciu. CEAPA, pe de altă parte,  si-a demonstrat eficacitatea în combaterea renală de intoxicație cu cadmiu. De asemenea, foarte utila pentru tratarea infectiilor renale – TOXOPLASMA GONDII.
* INTESTINE SI COLON
Hrana noastră este complet transformata in piure sau în formă lichidă de catre muschii stomacului; intestinul mic absoarbe nutrientii alimentari și ii trimite in sange pentru a fi livrati in organism. Părțile inutilizabile – deșeurile – sunt apoi împinse în intestinul mare (gros) sau colon. Cu alte cuvinte, colonul este „coşul de gunoi” al organismului. Imaginați-vă ce dezgustator este în cazul în care nu este golit în mod regulat. O mulțime de deșeuri pline cu bacterii pot face ravagii în corpul nostru, daca sunt lasate.
LINTEA este foarte eficientă si excelentă ca detoxifiant al colonului. Medicii nu recomanda clisma acasa pentru curățarea intestinelor, pentru că sporește riscul de perforare a intestinului, infecții și dezechilibru electrolitic – este recomandat sub supravegherea specialistilor. În schimb, beți SUC DE ANANAS! Acest lichid bogat in fibre si vitamine este atât de bun la pansarea intestinelor. A ajutat pacienți care au trecut printr-o procedura de colonoscopie.
În cele din urmă, nu uitați să ajutați la creșterea sănătoasă a microorganismelor benefice din colon. O modalitate de a face aceasta este prin consumul de ANGHINARE. Într-adevăr, deși medicina moderna poate fi impotriva metodelor de „detoxifiere” naturala, se găsesc dovezi stiintifice privind sănătatea organismului după aceste metode. Până si medicina modernă ne indeamnă asupra modului de alimentație : „manancă alimente sănătoase și evitați pe cele nesănătoase.”
Unele alimente, s-au dovedit mai puternice şi mai sănătoase in Detoxifiere decat altele, si de aceea este bine să ştim ce alimente conferă cele mai mari beneficii. La urma urmei, în această lume moderna, cu atâtea toxine in jurul nostru, organismul nostru trebuie să se folosească de tot ajutorul pe care îl poate obține … Sănătate multa! …
Sursa „InfoHerbs”
Picture of Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.