Ce este NALTREXONA și când se recomandă ?

Inițial, medicamentul Naltrexona doză completă a fost un medicament aprobat de FDA din mijlocul anilor 1980 pentru a ajuta alcoolici și dependenții de droguri sa se elibereze de dependenta lor. Ea a lucrat prin creșterea nivelurilor de serotonina, astfel încât acestia nu mai aveau pofta de alcool și droguri si au derivat de la această „placere” , cu o doză de 50mg/zi au ajutat la simptomele de sevraj. După un an de la crearea sa, s-a descoperit că o doză mică, numite doze mici Naltrexone (LDN), ar putea stimula functia imune a cuiva, sau ar echilibra un sistem imunitar supra-reactive prin reducerea celulelor Th-17, care dezvolta problemele de autoimunitate.
A devenit cunoscut ca benefic pentru cei cu cancer, boli autoimune (cum ar fi boala Hashimoto, Hashitoxicosis (combinația de Graves și Hashi ) Boala Crohn, lupus), precum HIV / SIDA și tulburări ale sistemului nervos central. Pe lângă îmbunătățirea producției de endorfine, LDN poate ajuta, de asemenea la reducerea inflamatiei si la reducerea contracției mușchilor în tractul gastro-intestinal, imbunatatind astfel vindecarea.
CUM folosesc PACIENTII cu TIROIDA, LDN?
Multi pacienti cu Hashimoto folosesc acum cu succes LDN, pentru a reduce Anticorpii lor de la nivel ridicat, adică modulează functia imune suprareactiva! În plus, LDN este util mai ales pentru cei care au atat boala Graves cat si Anticorpi Hashi, numite Hashitoxicosis. Nu este folosit de către pacienti in Hipotiroidism simplu, dar pot exista unele persoane care simt că au nevoie de impuls imunitar.
De obicei, atunci când un pacient începe LDN, în special cei in Hashi, vor afla ca au nevoie sa reduca   treptat medicamentele lor cu hormoni tiroidieni. S-a crezut initial că acestea (LDN) ar putea elimina nevoia de medicament tiroidian, dar pentru majoritatea nu a fost cazul.
Dacă doriți să aflați mai multe despre administrare LDN, există un grup pe Facebook pentru cei care folosesc (sau iau in considerare utilizarea acestuia), numit „Got Endorfine”. Ei recomanda, inainte de culcare, incepand de la nivelul de 1,5 mg pe o perioada de câteva săptămâni și cu creștere lenta la 4,5 mg. Cu toate acestea, unii pacienți au descoperit ca trebuie să inceapă cu doza mica de 3 mg ca să se simtă bine, in cazurile individuale. Puteți obține LDN pe baza de prescriptie medicala de la medicul dvs., compozitie farmaceutica sau in versiunea lichida. Info link youtube pentru utilizarea unei tablete de 50 mg Naltrexonă și a o transforma în doze mici : http://www.youtube.com/watch?v=bOekLFlvR7l sau prin intermediul de prescriptie medicala de la medicul dvs, există acum mai multe farmacii locale, care pot prepara pentru tine, cu specificatiile personale si fara eliberare lentă.
Care sunt EFECTELE SECUNDARE ale utilizarii LDN?
Cele mai multe rapoarte din literatura de specialitate vor sublinia efectele secundare care sunt puține cu tendința spre zero existand cateva cazuri rare de  : dureri de cap, insomnia, ameteli, anxietate etc. Unii pacienti au raportat din prima săptămână sau cam asa ceva, ca senzatiile au fost de vis. Dacă se continua tratamentul, pacienții cu simptome vor încep LDN dimineața, mai degrabă decât înainte de culcare.
LDN vindeca tulburarile autoimune si alte boli prin cresterea nivelului de endorfina produs pe timp de noapte. Endorfina stimuleaza si imbunatateste sistemul imunitar. In Romania acest medicament se gaseste sub numele de Ravia la 50 mg. Atentie trebuie luat in cantitati mult mai mici de 4.5 mg inainte de culcare. Este posibil sa aiba efecte adverse legate de odihna. Colaborati cu medicul dvs.
Sursa STTM
Picture of Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.