Remisia lui Hashimoto și Graves după eradicarea Helicobacter Pylori

În timp ce am o mulțime de povești ale oamenilor care și-au recuperat sănătatea prin eliminarea alimentelor reactive, precum și prin luarea de probiotice și suplimente, eu personal nu am o remisie a Hashimoto urmând acești pași. Sigur, m-am simțit mult mai bine, anticorpii tiroidieni au scăzut în mod semnificativ cu ajutorul nutriției, dar apoi problemele de sănătate au început să revină. Dintr-o dată am devenit sensibila la nuci, banane și ouă și cu toate aceste alimente Paleo „nutrienți densi” pe care am început să ii mănânc, am aflat că eram sensibilă la gluten și produse lactate. Acest lucru se datorează faptului că am fost în necunoștință în jurul a 4 infecții intestinale diferite, inclusiv Helicobacter pylori, care este conectat la ambele boli, Hashimoto și Graves și poate provoca noi sensibilități cu debut la alimente! Am fost șocată să cred că aveam toate aceste probleme (a fost după 2 ani de dietă fără gluten / fără lactate!). După aceea, am tratat infecțiile intestinale, una câte una, văzând îmbunătățire cu fiecare tratament și văd o reducere suplimentară a anticorpilor tiroidieni. La început, a fost într- adevăr jenat să vorbesc public despre aceste „infecțiile intestinale”. Dar când am început să lucrez cu oamenii cu Hashimoto, mi- am dat seama că nu eram singură și era important pentru mine să conștientizez. În 2015, la 80% dintre clienții mei, am recomandat teste ale infecțiilor intestinale, au ieșit pozitiv pentru cel puțin o infecție intestinală. Știm că autoimunitatea constă în predispoziția genetică, factori declanșatori și intestinul permeabil. Toate cele trei sunt prezenți la starea autoimună și se manifestă. Eliminarea declanșatoriilor și abordarea intestinului permeabil este cheia pentru obtinerea remisiei în bolile tiroidiene autoimune.

În timp ce medicina convențională ignoră intestinul pentru sănătatea tiroidei, medicina naturală ratează asemenea punct în favoarea sănătății intestinului, concentrandu-se exclusiv pe tratamentul de susținere și de întreținere a intestinului, cum ar fi administrarea de suplimente de sprijin intestinal, probiotice, bulion de masa osoasă și eliminarea alimentelor reactive.

Desigur, toate aceste etape sunt esențiale pentru restabilirea sănătății intestinului atunci când cineva are deficit de nutrient sau are o reacție puternică la un anumit produs alimentar (cum ar fi boala celiaca), dar nu ajung la cauza principala în cele mai multe cazuri de permeabilitate intestinală …infecții ale intestinului !!

Astfel, recomand o abordare de trei componente pentru vindecarea intestinului:

  1. Ucide orice infecție care poate fi iritantă peretelui intestinal și făcându-vă să aveți intestin permeabil.

  2. Elimină alimentele care sunt dificil de digerat și care au dimensiuni mari a particulelor, cum ar fi glutenul, lactatele, soia, cerealele, solanaceele, nuci, semințe.

  3. Adaugă suplimente care accelerează vindecarea intestinului.

Acum „există doar un singur mod corect de a vindeca” protocoalele contra infectiilor vor include alimente de susținere, plante aromatice și medicamente, uneori, o combinație a tuturor celor de mai sus pentru a obține în mod corespunzător vindecarea.

Infecțiile și Hashimoto

Infecțiile cronice declanșează Hashimoto, dar identificarea și tratarea acestora poate duce la o remisie completă a lui Hashimoto. În plus, unele infecții pot fi progresive, ceea ce duc la mai multe simptome, în cazul în care nu sunt identificate și tratate în mod corespunzător. Astfel, eu vreau să vă fac pe toții conștienți de ele ori de câte ori pot.

Mimica moleculară

Mimetismul molecular este unul dintre cele mai importante teorii ale boliilor autoimune. În termeni foarte simpli, aceasta teorie înseamnă că sistemul nostru imunitar începe să atace propriile noastre glande, deoarece ne sunt infectate cu un organism patogen (cum ar fi o bacterie, parazit sau virus), care arată similar cu componentele glandei tiroide. Sistemul imunitar amintește secvențe de proteine ​​izolate de agentul patogen (mai degrabă decât întreaga secvență ADN a agentului patogen) și apoi caută proteine ​​care arată la fel ca ținta pentru atac. În cazul în care proteinele de pe tiroida se potrivesc cu proteinele sistemului imunitar amintit, atunci vor fi direcționate pentru atac al Tiroidei. Prin urmare, sistemul imunitar atacă glandele tiroide din cauza unui caz de identitate greșită, de fapt el încearcă să atace o infecție!

Efectul bystander

O altă teorie autoimună populară care explică modul în care infecțiile pot declanșa autoimunitatea este cunoscută sub numele de teoria efectului de martor. Această teorie presupune ca o infecție în interiorul organului țintă conduce sistemul imunitar pentru a ataca infecția „acasă”. În cazul Hashimoto, infecția este în interiorul celulelor tiroidiene și astfel sistemul imunitar atacă glanda tiroidă. Oamenii de știință au observat că la persoanele cu secvența genetică dreapta, un agent infecțios care seamănă cu glanda tiroidă poate declanșa Hashimoto.

Unde trăiesc Infecțiile?

Infecțiile pot trăi în gingii, sinusuri, glanda tiroida, stomac, intestine, oriunde în corpul tău. Aceste infecții pot contribui la dezvoltarea de autoimunitate prin diverse mecanisme, în funcție de locul „viu” (adică mimetism molecular în afara glandei tiroide, iar efectul de martor în interiorul glandei tiroide). Infecțiile care traiesc în intestin, gingii sau sinusuri pot contribui, de asemenea, la permeabilitate intestinală în mod direct.

De ce nu există mai mult Focus pe Originile infecțioase ale bolilor autoimune?

Oamenii de știință au descoperit dovezi care sugerează că Hashimoto este cauzată de o cauza infecțioasă. Pacienții Hashimoto au teste de sânge pozitive care indică un trecut sau expunerea curentă la o infecție și studiile au arătat că sunt mai multe cazuri frecvente de Hashimoto (ambii factori sunt factori asociați cu condițiile induse de infecție). Cu toate acestea, oamenii de știință nu au făcut public că Hashimoto este cauzată de o infecție, deoarece aceștia sunt în căutarea de o singură „ONE” infecție în fiecare persoană cu Hashimoto. Rădăcina cauzei înseamnă că fiecare persoană cu boala ar trebui să aibă infecție și că fiecare persoană fără boală va fi liber de această infecție este prea simplist.

Numeroși agenți patogeni infecțioși pot avea secvențe de proteine ​​similare cu glanda tiroidă, numeroase infecții au capacitatea de a infecta glanda tiroidă și multe tipuri de infecții pot provoca intestinul permeabil.

Unele cercetari chiar sugerează că bacteriile noastre prietenoase (specii Lactobacillus) au o secvență de proteină similară cu glandatiroidă, astfel încât, în caz de intestin permeabil, bacteriile bune pot intra în fluxul sanguin și pot provoca un răspuns imun care poate eventual reacționa încrucișat cu țesutul tiroidian. Toate aceste scenarii sunt mecanisme potențiale pentru modul în care diverse infecții ar putea duce la dezvoltarea de boli autoimune. Studiile se încadrează scurt, deoarece ei presupun o infecție = o singură condiție. În observația mea, ecuația este mai apropiată de un calcul avansat, mai degrabă decât (algebra) matematica! Se pare mai mult ca: genele combinate cu infecție A, și, probabil, infecția B, C, și chiar D, în absența substanțelor nutritive și a bacteriilor benefice duc la dezvoltarea unor stări autoimune. Am avut, de asemenea, numeroși clienții cu Hashimoto ce au raportat că simptomele lor au fost mult îmbunătățite în urma tratării infecției H. pylori. Cei mai mulți dintre ei au prezentat o reducere a anticorpilor tiroidieni după eradicarea Helicobacter pylori; câțiva au intrat în remisie cu Hashimoto!

Aici sunt unele mesaje de la cititori și clienți din Arhivele mele:

„Am citit cartea și am decis să abordez orice infecție din corpul meu … prin această anchetă am găsit că am avut H. pylori și 2 infecții stomatologice. Am avut grijă de aceste infecții cu cele mai bune cunoștințe ale mele … câteva săptămâni mai târziu, pierderea parului meu s-a rezolvat !! Yessss … și cu adaos de T3 textura parului meu se simte prea bine. N-aș fi știut acest lucru, astfel vă mulțumesc! Eu merg pe la următorul pas de vindecare a intestinului meu acum! „

„Dr. Izabella, cred că sunteți pe drumul cel bun, am avut Hashimoto timp de 20 de ani ….am descoperit recent că am H. pylori. Am făcut tratament cu antibiotice și ATPO meu tocmai a venit înapoi la 17! Cred că antagonistul a fost ucis !!! Nu m-am simțit așa de bine în 20 de ani! „

„O actualizare interesantă ! Am terminat protocolul de H. pylori recomandat in ultimele săptămâni și tocmai am testat anticorpii de la 953 la 366! „

„După 20 de ani de Hashimoto, am fost tratat pentru H. pylori. Mă simt mai bine ca niciodată; anticorpii mei TPO sunt în limite normale, iar medicul meu tocmai a redus medicația mea! „

Un studiu din 2013 în China a constatat o rată a infecției cu H. pylori la 66% dintre persoanele cu boala Graves și 37,7% dintre persoanele cu Hashimoto. Având în vedere că ratele de H. pylori a fost de 32%, cercetatorii au ajuns la concluzia că H. pylori nu a fost probabil un factor cauzal pentru Hashimoto, dar, desigur, nu au realizat teste genetice asupra controalelor pentru a determina dacă controalele au avut o predispoziţie genetică! La urma urmei, este o combinație de gene ce se declanșează.

Helicobacter pylori

Helicobacter pylori (H. pylori) este un spirochete gram negativ în formă de spirala ce se află în captuseala stomacului și secreta ureaza, care neutralizează acidul din stomac. Produsul secundar al acidului ureazei este toxic pentru celulele epiteliale, cum sunt celelalte substanțe chimice produse de această bacterie, ceea ce duce la deteriorarea celulelor, o perturbare de joncțiuni strânse și inflamație. Această bacterie poate declanșa un răspuns imun și a fost implicată în numeroase boli autoimune, inclusiv Hashimoto. În timp ce H. pylori este considerat a fi frecventă la persoanele asimptomatice – aceasta poate afecta cât mai mult de 50% din oameni din întreaga lume. H. pylori a fost implicată în ulcere și poate contribui la acidul gastric scăzut, ceea ce nu se poate digera alimentele în mod necorespunzător. La rândul lor, produsele alimentare prost digerate nu sunt defalcate în mod corespunzător, și, astfel, persoana termină prin a avea multiple sensibilitati alimentare, ca urmare a acestei infecții. Doar un procent mic, probabil, 5-10% dintre cei infectați vor dezvolta un ulcer cu H. pylori. Altele pot avea  reflux de acid, în timp ce mai mult de 50% pot fi asimptomatice !! H. pylori este transmis pe cale orala, de la persoană la persoană, precum și de la oameni la animalele lor.

Anticorpi tiroidieni și H. Pylori

Anticorpii produși ca răspuns la H. pylori pot reacționa încrucișat cu multe antigene din țesuturi normale, cum ar fi celulele gastrice și chiar țesut tiroidian !!

Anticorpii la H. pylori au fost găsiți la 46,5% dintre pacienții cu Hashimoto într-un mic studiu în Iran, în comparație cu doar 11% în populația generală. Nivelul de anticorpi ATPO a fost mai mare la persoanele cu Hashimoto cu H. pylori, în comparație cu cei fără H. pylori … Anticorpii TG, cu toate acestea, nu par să se coreleze.

Cercetatorii au testat 25 de pacienți cu TPO> 700 kU / L au fost selectați și testați pentru H. pylori. 72% a ieșit pozitiv prin intermediul apartului respirator!!!

Cercetătorii din Italia au identificat 10 pacienți cu Hashimoto și H. pylori. Ei au tratat jumatate din pacienții cu medicamente pentru a eradica infecția și cealaltă jumătate nu a fost tratată. Rezultatele au fost uimitoare – persoanele care au fost tratate pentru H. pylori au văzut o reducere de 50-78% la anticorpi TPO, precum și o reducere semnificativă a simptomelor!

Teste de grup

Un pacient care a început cu TPO = 4745 kU / L, TG = 1783 kU / L a fost capabil să realizeze o reducere a anticorpilor tiroidieni, de la 4745 la 45 pe parcursul a 21 de luni, și TG de la 1783 kU / L la 94 kU / L. Și alți pacienți din grupul de tratament au aratat, de asemenea, o reducere a anticorpilor TPO și TG. Reducerea anticorpilor TPO au variat de la 50% -99%, în timp ce reducerea anticorpilor TG a variat de la 31-95% pe parcursul a 17- 22 luni. Cinci pacienți cu Hashimoto netratati pentru H. pylori au continuat să aibă TPO ridicat și nivelurile de TG. O persoană a rămas la fel, o altă persoană a scăzut, în timp ce ceilalți trei au scăzut de la 5-26%. Trei oameni au văzut o creștere a anticorpilor TG de la valoarea inițială, iar celelalte două au văzut o scădere de 6% și 16% pe parcursul a 9-28 luni.

Tratamentul utilizat în acest studiu :

– Amoxicilina 1000 mg de două ori pe zi timp de 7 zile

– 500 mg claritromicină de două ori pe zi timp de 7 zile

– Esomeprazol 20 mg de două ori pe zi, timp de 7 zile

(Dacă vă întrebați de ce cercetatorii nu au tratat pe toată lumea, se pare că 5 au refuzat tratamentul lui H. pylori! 4 nu au avut simptome, iar unul a fost alergic la antibiotice!)

Gastrita autoimună, Hashimoto și H. Pylori

Gastrita autoimună este o boală care de multe ori duce la un deficit de vitamina B12 și fier, precum și leziuni gastrice canceroase. Anticorpii de celule parietale (APC) sunt auto-anticorpi care sunt produse în această gastrita autoimună. Această condiție a fost raportată anterior la 10-40% dintre persoanele cu Hashimoto. Un studiu analizat în 2014 la persoanele cu Hashimoto afirmă că gastrita autoimună poate contribui la malabsorbție de medicamente tiroidiene.

55 de persoane cu Hashimoto au avut B12, feritinina și APC măsurat. 12,9% dintre oameni s-au dovedit a avea APC și cu toate acestea au avut o infecție cu H. pylori! Mai mult decât atât, la șase luni acești pacienți au fost tratați pentru H. pylori, anticorpii lor APC s-au inversat, înseamnă că nu mai sunt îndeplinite criteriile de diagnostic pentru gastrita autoimună. Cercetatorii au crezut că toți anticorpii APC s-a datorat „infecției H. pylori și, probabil, nu din cauza unei daune gastrice autoimune „, cred că au ratat pădurea de copaci! Pentru că H. pylori a fost implicată ca un factor declanșator pentru bolile tiroidiene autoimune!

Alte trei studii au descoperit ca Hashimoto poate fi declanșată de H. pylori și există o legătură puternică cu Graves, de asemenea.

În timp ce cercetatorii nu au analizat ratele anticorpilor tiroidieni, alte studii au constatat reduceri dramatice în anticorpi tiroidieni dupa tratarea lui Hashimoto.

Un alt studiu a constatat că gastrita autoimună (AIG) este prezentă la 33,3% dintre persoanele cu boli tiroidiene autoimune. AIG poate provoca scaderea acidului din stomac. Anticorpii anti-celulor parietale au fost corelate cu anticorpi TPO și antigenele celulelor parietale din stomac care sunt foarte asemănătoare cu enzima peroxidaza tiroidiană.

Acest lucru poate duce la acid scăzut în stomac și poate fi solicitant pentru o persoană să aibă nevoie de o doză mai mare de medicamente tiroidiene. În acest studiu, aproximativ 40% dintre pacienții care au prezentat gastrita au avut o infectie cu H. pylori.

Marshall și Warren, Cauza Originala a Rădăcinei

Povestea din spatele lui H. pylori ca fiind cauza principală a ulcerului este una dintre poveștile mele preferate și ma inspiră să continui să fac ceea ce fac în ciuda lipsei de acceptare a unei cauze de abordare a Hashimoto în medicina conventionala.

Încă din 1899, profesorul Walery Jaworski de la Universitatea Jagiellone din Cracovia a găsit bacterii în spirală în spălările gastrice ale oamenilor și a fost primul care să sugereze ca aceste bacterii pot provoca probleme intestinale. Această lucrare a fost destul de mult luată în considerare până la aproape 100 de ani după conectarea inițială, în 1980, când doi tineri oameni de știință din Australia, Marshall și Warren s-au convins că H. pylori a cauzat ulcer!

Cu toate acestea, colegii lor i-au ridiculizat.

Desigur, știm ce se întâmplă atunci când suntem stresați. Corpurile noastre devin mai predispuse la infecții, și, de asemenea, microbii care trăiesc în interiorul nostru primesc semnale de la răspunsurile noastre de stres care să le arate că suntem slabi și oferindu-le posibilitatea de a prelua conducerea. Dar, Marshall și Warren și-au continuat drumul. În cele din urmă, în 1994, Institutul Național de Sănătate a declarat că cele mai multe ulcere au fost, de fapt, cauzate de H. pylori și a recomandat utilizarea de antibiotice pentru tratamentul ulcerului. Această conexiune a fost o veste mare și o nouă cercetare în curs de dezvoltare din 2002, când am început școala farmacie, la 20 de ani de la descoperirea lor inițială. În cele din urmă, restul lumii s-a aprins! Doctorii. Marshall și Warren au primit Premiul Nobel în 2005 Medicina (23 de ani mai târziu). Încet, medicii au început să testeze pentru H. pylori la persoanele cu ulcer. Acesta este motivul pentru care petrec nenumarate ore pe cercetări pentru moduri de a inversa bolile autoimune. Nu mă uit doar la recomandările făcute în cercurile convenționale, dar, de asemenea, caut remedii naturale, rapoarte de caz și studii din țări străine, precum Journal of Medical Hypotheses. Știu că, personal, nu am fost dispusa să aștept 20 de ani pentru ca endocrinologul meu sa se  prindain cele  din urmă și este posibil să nu aveți nici dvs. acel timp, astfel încât sunt pasionată de a găsi opțiuni de tratament inovatoare pentru tine!

Testarea pentru H. Pylori

  • Test de respirație

  • Test de sânge

  • Coprocultura a antigenului: GI Patogen de ecran cu H. pylori

Cea mai sigura este coprocultura, se pot descoperi mai multe infecții cu grad scazut, de asemenea.Protocol H. Pylori

Tratamente farmacologice

– Opțiunea triplă terapie 1: Omeprazol, amoxicilină și claritromicină (OAC) timp de 10 zile;

– Terapia triplă Opțiunea 2: subsalicilat de bismut, metronidazol și tetraciclină (BMT) timp de 14 zile;

– Opțiunea triplă terapia 3: lansoprazol, amoxicilină și claritromicină (ALC), care a fost aprobat fie pentru 10 zile sau 14 zile de tratament;

– Terapia 4: inhibitor al pompei de protoni, bismut, tetraciclină, și metronidazol

Vă rugăm să rețineți: Majoritatea medicilor prescrie terapie tripla sau de patru ori pentru a aborda acest agent patogen în prezența unui test respirator pozitiv și simptome.

Tratamentele menționate mai sus pot avea repercusiuni asupra sănătății intestinului, fapt ce duce la dysbiosis. Adaugarea unui boulardii S. supliment la acest tratament poate crește ratele de eradicare și de a reduce ratele de disbioză din utilizarea antibioticelor. Protocoalele alternative naturale durează mai mult, dar sunt de asemenea eficiente pentru suprimarea H. pylori și, de asemenea, sunt mai blânde asupra florei intestinale. Desigur, alegerea este a dvs. și a medicul dvs.

Protocol Natural H. Pylori -60 zile

Unii medici nu pot recomanda tratamente cu antibiotice atunci cand H. pylori se găsește printr- un test de coprocultura antigen , iar persoana este asimptomatica, dar poate beneficia de utilizarea protocoalelor pe bază de plante pentru a aborda.

– Mastic Gum 500mg : două capsule de trei ori pe zi (mic dejun, prânz, cină)

– DGL Plus : unu de trei ori pe zi (mic dejun, prânz cină)

– S. boulardii : 2 de trei ori pe zi

Farmacologia alimentară

Sucul de varză, bogat în glutamina poate ajuta la vindecarea și sprijinirea intestinului de a suprima bacteria H. pylori, promovând vindecarea.

V-ați fost testat pentru H. pylori ?

Sursa : DR. IZABELLA WENTZ /14 OCTOMBRIE 2016, thyroidpharmacist.com

Picture of Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.