NDT – Tiroida Naturala Deshidratata

CE ESTE NTD ?

NOTĂ:
 • Toate produsele Tiroida Naturala Deshidratata (NDT) sau Hormonul Natural Tiroidian de mai jos conțin hormonii tiroidieni : T4, T3, T2, T1 și calcitonină. Unele dintre acestea sunt măsurate; iar celelalte nu sunt, așa cum se arată.
 • Medicamentele pe baza de hormoni se recomanda INTOTDEUNA pe baza de prescriptie medicala si satisface orientările stricte ale Farmacopeea SUA.
 • NDT în total se măsoară în miligrame -mg, adică o pastilă egală 60 sau 65 mg; hormonii individual, cum ar fi T4 si T4 se măsoară în micrograme (mcg).
 • Când se menționează T4 și T3 în aceste produse naturale, companiile folosesc terminologia „sintetic”, cum ar fi „levotiroxină” pentru T4, și „liothyronine” pentru T3 … dar nu sunt produse sintetice.

Ingredientul farmaceutic activ al unui medicament NTD – API – este ingredientul activ care efectuează acțiunea dorită. API-ul în medicamentele NDT este Thyroid USP, o pulbere făcută din glanda tiroida activa uscata și prelucrata din porc.  

Calitatea și puritatea pudrei din tiroida USP depinde de producătorul API-ului, de reglementările din țara în care este fabricat API-ul și de sursa geografică a porcilor utilizați pentru producerea acestuia. Producătorul de medicamente amestecă API cu excipienți. Excipienții sunt materiale de umplutură, lianți, acoperiri și coloranți care ajută un medicament să rămână împreună ca o pastilă sau ajută la menținerea și livrarea medicamentului în sistemul dumneavoastră.

Spre deosebire de API, excipienții nu sunt activi chimic

Amestecul de USP tiroidian și excipienți este format în tablete. Aceste comprimate includ cantități standardizate din cei doi hormoni tiroidieni cheie, ce sunt obligatoriu mentionati in cantitati pe eticheta T4 (tiroxina) și T3 (triiodotironina). Unele formulări de tablete au, de asemenea, un înveliș exterior adăugat

Producătorii își fac NDT folosind API-uri de la diferiți producători. Specific:

Nature-Throid® și WP Thyroid® – API-ul pentru ambele medicamente provine de la Specialty Process Labs (SPL) – https://www.splabsglobal.com – un producător de API din SUA. Toate animalele provin din America de Nord. 

Armour® Thyroid – Producătorul API nu este dezvăluit . Sursa geografică a animalelor nu este dezvăluită .

NP Thyroid® – Producătorul API nu este dezvăluit. Originea geografică a animalelor nu este dezvăluită 

Excipienții utilizați în fiecare marcă de NDT sunt, de asemenea, unici pentru specificațiile și formularea fiecărei mărci.

BRANDURI NTD
1. NP Thyroid – SUA , alias „Acella” un brand generic nou al tiroidei deshidratate și a primite recenzii bune de la pacientii care sunt pe acest produs. Produs de compania numita Acella, pacienti pot lua sublingual acest medicament .
 • Ingredientele active sunt enumerate ca : Levotiroxină 38 mcg (T4) și liothyronine 9 mcg (T3) per pastila (60 mg). Valabil în ½ bob (grain) – 30 mg, 1 bob (grain) – 60 mg, 1 ½ bob (grain) – 90 mg.
 • Alte ingrediente includ: stearat de calciu, dextroza monohidrat, maltodextrină, ulei mineral. http://www.AcellaPharma.com plus NPThyroid.com
2. NATURETHROID – SUA, de RLC Labs (fosta Vest Research Labs) lansat în 1930
 • Ingredient Activ : Tiroidian USP (tiroida porcina deshidratata) * lactoză monohidrat (lactoza nu este adăugată la formula noastră. Lactoza nu este contraindicată pentru persoanele cu alergii la lapte. Cu toate acestea, este contraindicată pentru persoanele cu intoleranta la lactoza.
 • Ingredient inactive : Dioxid de siliciu coloidal, Fosfat dicalcic, Stearat de magneziu (de la o sursă vegetală cum ar fi uleiul de palmier, agent de lubrifiere pentru tabletă compresă), Celuloză microcristalină (bază de fiber sintetice pentru a oferi volum și vrac: leagă, de asemenea, hormoni tiroidieni) , Croscarmeloză de sodiu, Acid Stearic , Opadry II 85F19316 .
 • Pastile sunt de 65 mg (de fapt, 64,8) și conține 0.038 mg (sau 38 mcg) de T4 și 9 mcg de T3, plus cantități nemăsurate de T2, T1 și calcitonină. Concentrațiile sunt 1/4, 1/2, 3/4, 1 grain, 1 1/4, 1 1/2, 1 3/4, 2 grain, 2 1/4, 2 1/2, 3, 4, și 5 boabe.
Notă: În comparație cu Naturethroid înainte de schimbare în 2010, mirosul tipic de tiroida deshidratata este acum mai puțin intensă. Tabletele sunt acum ștampilate cu RLC pe o parte. Calciu a urcat de la 16 mg la 17 mg.
3. WESTHROID-P – SUA , de RLC Labs, numită acum WP Thyroid ®  (a se vedea mai sus Naturethroid).
WP Thyroid ® este cea mai pură opțiune pentru înlocuirea hormonilor . Pur și simplu pur și consistent.
 • 2 ingrediente inactive, toate naturale : Inulina (din radacina de cicoare), Trigliceride cu lanț mediu (din nucă de cocos) T4 și T3 hormoni de înlocuire (tiroida porcina deshidratata ), Cofactori tiroidieni (T1, T2, calcitonină și iod) apar in mod natural in cantitati minime.
 • Fără gluten si fara lactoza .
 • Se gaste in 1/4, 1/2, 3/4, 1 grain, 1 1/2, 2 grain, 1 grain este egal cu 65 mg , care este compus din 38 mcg T4 și 9 mcg T3 – celelalte T2, T1 și calcitonina nu sunt măsurate, dar sunt acolo. RLC afirmă e fără gluten. http://wpthyroid.com/
4. ARMOUR – SUA , produs de Pharmaceuticals.
Aceasta se produce în următoarele concentrații: 1/4, 1/2, 1, 1,5, 2, 3, 4 și 5 grain.
 • 1 grain are 60 mg și conține T4 0.038 mg (sau 38 mcg) și 9 mcg de T3, plus cantități nemăsurate de T2, T1 și calcitonină. Ultimele trei nu sunt eliminate.
 • Fiecare comprimază conține : Porcina tiroidiana – Pulbere, Dextroză, anhidru (anhidru înseamnă ca apa a fost eliminată și face tabletă mult mai stabilă ) Celuloza microcristalină, NFAmidon glicolat de sodiu, NFCalciu Stearat NF (stabilizator și lubrifiant), Dioxidul de titan utiliza ca agent de albire, dar conține, de asemenea, urme de PEG (polietilen glicol), Polisorbat 80, și hidroxipropil metilceluloză. A se vedea mai jos.) Armor nu conţin gluten sau lactoză .
 • Armor a fost reformulat în 2009, presupune scaderea cantității de dextroză și creșterea de celuloză. Ca urmare, mulți pacienți au raportat probleme cu el și o revenire a simptomelor hipo. La sfârșitul anului 2012,
5. THYROID-S – Thailanda, de la Sriprasit Pharma Co, Ltd.

Pacienții sunt destul de mulțumiți de acest produs. Sriprasit afirmă ca Thyroid-s este fara gluten. Tabletele sunt maro deschise, rotunde, acoperite.

 • Ingredientele, în conformitate cu Pongsak Songpaisan de Sriprasit sunt : Tiroidian extract USP, Lactoza (zahărul din lapte și este un material de umplutură),PVP K90 (polivinilpirolidonă; solubil în apă de acoperire / liant; nici un risc cunoscut), Avicel (celuloză). microcristalină; ține produs împreună), (Pulbere acid silicic, ajuta dispersa ingredientele), Aerosil, Amidon glicolat de sodiu (dezintegra pilula), Stearat de magneziu (agent de umplere), Eudragit, Methocel (celuloză solubil în apă – ajutor pilula), Talc (o substanta de umplere), Ponceau lac 4r (roșu aditiv-aluminiu), Lac tartrazina (galben aditiv-aluminiu), Galben sunset FCF (aditiv galben), Dioxid de titan (alb)(Polimer solubil în apă; liant), PEG 6000, Soluție dimeticon.
 • Umpluturi găsite : amidon de porumb, lactoza, Avicel (celuloză microcristalină, MCC); Lianți utiliza: PVP K, Polivinilpirolidonă ;
 • Conservanți utilizați : Metil paraben, propil paraben, conținut într-un comprimat, extract tiroida 60 mg – aproximativ 38 mcg levotiroxină (T4) și 9 mcg liothyronine (T3);
 • Sursa de extract: Porcina. O pastila contine T3 la 8,1 micrograme; T4 la 35 micrograme,
6. Tiroida Compusa Australia
Singurele ingrediente puse în ingredientul activ (extract tiroida) și celuloză microcristalină ca umplutură.
 • La 60 mg ACP (echivalentul a 1 grain) conține 33,4 mcg T4 și 8,37 mcg de T3. Cu toate acestea, împreună T4 și T3 poate potența reciproc oferind un efect terapeutic echivalent de 25mcg de T3 și T4 pe 100mcg de 60 mg. Extractul tiroidian porcin derivat, este cumpărat de la un furnizor de peste ocean.
7. „TIROIDA” – Canada, aka ERFA, anterior produs de Pfhiser iar acum este de Erfa.
Acesta este un brand foarte popular intre pacienti, se consuma sublingual. Provin 30, 60 și 125 mg.
 • Tiroida uscata, Stearat de magneziu, Amidon de porumb, Talc, Zahăr. Tiroida canadiana Erfa difera foarte putin de branduri din SUA.
 • În fiecare tabletă Erfa 30 mg relief „ICE 30”, există 18 mcg. T4 și 4 mcg. T3 (fata de 19/ 4,5 în alegerea SUA) .
 • In fiecare tabletă Erfa 60 mg relief „ICE 60”, există 35 mcg. T4 și 8 mcg. T3 .
 • În fiecare tabletă Erfa 125 mg relief „ICE 125”, există 73 mcg. de T4 și 17 mcg. de T3 (fata de 76/18 în branduri americane). http://www.erfa-sa.com/thyroid_en.htm, plus au o întrebare și răspuns forum: http://erfa-sa.erfa.net/
8. THYREO – Danemarca ï DUM pentru OLANDA Biofac în Kastrup, Danemarca .
 • ½ bob (grain) = 29 mg (12,7 T4 mcg și 4,5 mcg T3), 1 bob = 57 mg (25,3 T4 mcg și 9 T3 mcg), 2 boabe = 114 mg (50,6 T4 mcg și 18 mcg T3) Tiroidian porc. Îndeplinește standardele de SUA Farmacopeea. Conține Celuloză microcristalină ca umplutură. De asemenea poate conține lactoză, sodiu clorură, amidon, zaharoză sau glucoză.
 • Produsul Tiroida din Danemarca se poate ridica din farmacie ca un compus tiroidian, se produce la aceasta farmacie: Apotek Glostrup. Persoana de contact: Kristian Østergaard Nielsen, numărul de telefon: (prefix)- 43960020; e-mail: 109KN@apoteket.dk
9. THYREOGLAND – Germania (München) (pentru membrii care nu au reteta ii ajutam sa procure NTD din Germania tiroidaromania@gmail.com )
 • 1 grain Armor = 100 mcg levotiroxina echivalent 40 mcg Thyreogland. Capsule gelatinoase cu pudra pulbere în interior.
 • Poate contine: searat magneziu ca o substanta de umplere. 25 Tableta mcg specifică „T4 25 mcg și circa 6 mcg T3” pe etichetă.
 • 4 concentratii diferite: 25 mcgr T4 + 5,9 mcgr T3; 50 mcgr T4 + 11,8 mcgr T3; 75 mcgr T4 + 17,8 mcgr T3; 100 mcgr T4 + 23,7 mcgr T3. 75 mcgr este de aproape exact echivalentul a 2 grain.
 • De asemenea, se adaugă aminoacidul tirozină în capsule ca umplutură. Este mai mult sau mai puțin informații referitoare la tratamentul disponibil tiroidian natural în Germania, care se poate lua de la doctor. De asemenea, disponibil în Germania: compus tiroidian porcin, aka Schilddruesen-Extrakt, în forme diferite. Obținut de la farmacia Receptura, Frankfurt am Main, Germania (nu și pentru export în SUA sau Canada)  
10. TIROIDA – Noua Zeelandă ,
 • Telefon: 09-442-1727 Fax: 09-442-5851 E-mail: info@pharmaceutical.co.nz Site: http://www.pharmaceutical.co.nz/
 • Medicament extract Porcin sau Bovin, un brand cu prescripție medicală de tiroida deshidratată natural.
 • „Hormonii din glanda sunt importati din Noua Zeelandă și Argentina, țări cu istorii vechi de animale pasunate, fără hormoni de crestere sau antibiotice. Gelatina care se foloseste la capsule sunt din aceleași surse.”
TREI Companii care nu mai produc medicamente de hormonii deshidratat TIROIDIAN :
 • GENERIC NATURAL tiroidiene ( numită Qualitest) de TIME-CAPS LABS . Acesta conține pulbere de tiroida, celuloza microcristalina, fosfat dicalcic, dioxid de siliciu coloidal, amidonglicolat de sodiu, acid sterică , stearat de magneziu, hidroxipropil metilceluloză, și „alte componente” (de care nu stim). Acesta a fost nepopular din cauza ca a fost slab.
 • Un alt producător de generice a fost numit URL, sau United Cercetare Labs , care este o companie sora a Mutual Pharmaceutical.  Începând din 2009, se poate să fi fost de asemenea întrerupt.
 • THYROLAR: Thyrolar (liotrix), combinație de T4 sintetic (levotiroxine de sodiu) și T3 sintetic (L-triiodotironina), nu a mai fost disponibil din 2009, cu nicio explicație de la Forest Labs. Tabletele necesare pentru a fi păstrat refrigerate.
 • Tiroida uscata „CINETIC” Italia (Din păcate, acesta a încetat să fie produsa în 2011 ), produs de TEOFARMA srl – Pavia, Italia, conținea: tiroida uscata, Dextrat, fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, talc, rășină sandarac, guma guar, gelatina, zaharina, dioxid de titan, indigotină (E132), PVP, ceară de albine albă. Ingredient activ: 75 mg tiroida uscata (egal cu 25,5 T4 mcg și 7,5 mcg T3); iod organic 0,150 mg în asociere tiroidian). Tabletele au fost acoperite.75 mg cu 50 comprimate în blister. Prospect recomandat 1-2 comprimate, de 3 ori pe zi (deși, care poate ajunge să fie diferit în funcție de nevoile dumneavoastră). Ei, de asemenea recomandat să înghită pastile cu apă, fără a mesteca și fără dizolvare.Pentru a fi stocate nu mai 77F / 25C).
 • TIROIDA româneasca de la Biofarm produsă încă din anul 1960 – 2013 (când a fost retrasă din producție…nu cunoaștem motivele), drajeuri (tiroida: comprimate 45 mg și forte de 224 mg (75-80% T4 și 20-25% T3. Compoziție: Drajeuri conținând pulbere de glandă tiroida 45 mg corespunzător la 0,225 mg iod (flacon de 50 buc.). Pulbere din Glandă Tiroidă porcină uscată era „livrată” la Institutul Parhon unde se produceau medicamentele hormonale pe care le recomandau pacienților. Acțiune terapeutica :Hormonii tiroidieni cuprinși stimulează metabolismul tisular, favorizează creșterea sensibilizează la acțiunea catecolaminelor, inhiba secreția de tirotrofina. Corectează fenomenele de hipotiroidism; efectul este lent (maxim după 8-10 zile de tratament) și prelungit. Indicații Tratament de substituție în insuficiență tiroidiană de natură funcțională, prin atrofia primara a glandei, după tiroidectomie, iradiere sau antitiroidiene – cretinism, mixedem, gușă netoxica, stări de hipotiroidism la copii, în sarcină și la bătrâni. Doze si mod de administrare : Adulți: 1-5 drajeuri a 45 mg/zi, 4-5 zile/săptămâna (doza substitutiva medie este de 1-2 drajeuri, respectiv 45-90 mg/zi). Copii: 4-45 mg/zi (după vârsta și în funcție de dozările hormonale) tratamentul se începe cu doze mici, care cresc progresiv, adaptarea posologiei se face in funcție de iodemie hormonala, eventual de nivelul T3, T4 si tirotrofina (tsh). Contraindicații : Alergie la preparatul de tiroida, hipertiroidism, insuficienta cardiaca, infarct de miocard (fără hipotiroidism), miocardita, boala Addison și hipopituitarism, netratate; prudență sau a se evita in cardiopatiile ischemice, aritmiile ectopice la hipertensivi; prudență la bolnavii cu anorexie si de nutriție, în tuberculoza, în diabet (efect hiperglicemiant). Atenție la doza! conține iod mai mult decât preparatele obișnuite (străine) de tiroida. Hormonii tiroidieni pot creste necesarul de insulina sau antidiabetice orale, prudenta când se administrează simpatomimetice, anticoagulante orale (risc de supradozare a acestora), antidepresive triciclice (potențare reciproca); colestiramina micșorează absorbția hormonilor tiroidieni. Reacții adverse. Dozele terapeutice pot provoca inițial palpitații, dureri angioase, crampe musculare; tratamentul intensiv poate fi cauza de tahicardie, aritmii, insuficienta cardiaca, diaree, neliniște, insomnie mai rar tulburări psihotice, cefalee, slăbiciune musculara, congestie si sudorație, pierdere în greutate, glicozurie, hipercalciurie (la copii); rareori reacții alergice.
BRANDURI DE MEDICAMENT SINTETICE:
 • Cytomel, T3 sintetic, este necesar un tratament pentru cei care care au un mare RT3 și nu pot tolera T4 în tiroidian deshidratat până la corecta glandele suprarenale sau alte probleme care cauzează RT3 valoare mare. Produs de Pharmaceuticals. (Există și alte versiuni generice acolo din asta.) Ingrediente Cytomel include: Liothyronine (versiune sintetica a triiodotironinei aka T3) , sulfat de calciu , gelatină , amidon ,acid stearic , zaharoză , talc.
 • CYNOMEL , o versiune mexican de T3 preferat de pacienții, pentru că par să funcționeze mai bine pentru mulți, continu : Amidon de porumb , sulfat de calciu deshidratat , Talc , stearat praf de acid , Gelatina , etil alcool , Apă purificată.
 • Liothyronine SODIUM de Mylan Pharmaceuticals. Celelalte componente sunt: ​​sulfat de calciu anhidru, gelatină, amidon pregelatinizat, acid stearic, sucroză , talc .Liothyronine SODIUM de Paddock Laboratories. Alte ingrediente sunt sulfat de calciu , celuloza microcristalină, hipromeloză, talcul, dioxid de siliciu coloidal.
 • Alte medicamente sintetice, produse în laborator : Levoxyl, Levothroid, Unithroid, Berlthyrox, Eltibio, Eltroxin, Eutroxsig, Oroxine, Droxine, Eferox, Elthyrone, Euthyrox, Eutirox.

EXPLICATII Ingrediente:

 • Celuloză microcristalină – derivat sintetic pe bază de fibre (similar cu planta-derivate). Acesta este de obicei utilizat ca umplutură într-o tabletă (a oferi volum și vrac).
 • Fosfat dicalcic- derivat dintr-un minereu extras. Acesta este de obicei utilizat ca liant într-o tabletă (de a deține toate ingredientele în timpul de compresie).
 • Dioxid de siliciu coloidal- derivat dintr-un minereu extras. De obicei folosit ca un agent deshidratant natural într-o tabletă (a furnizată bariera de umiditate).
 • Amidon glicolat de sodiu- Moleculă de amidon derivat sintetic (similar cu amidon de cartofi). Acesta este de obicei utilizat ca un agent dezintegrare într-o tabletă (pentru a ajuta la dezintegrarea corectă a tabletei în stomac).
 • Stearat de magneziu- Derivat dintr-o sursă vegetală (ulei de palmier de obicei). Acesta este de obicei utilizat ca agent de lubrifiere într-o tabletă (pentru a ajuta la compresiune în cauza tabletei).
 • Hidroxipropil metilceluloză- Derivat dintr-o bază de celuloză de plante (de obicei amestec de bumbac sau pastă de lemn). Acesta este de obicei utilizat ca agent de granulare într-o tabletă (a oferi vrac și densitatea sa comprimat pentru a comprima propriu-zis). ) precum și o parte dintr-o soluție de acoperire transparent (cu PEG).
 • Polisorbat 80- Un agent de apă inactiv solubil emulgator care îmbină componente de amestecuri și previne separate.
 • Acid Stearic- Derivat dintr-o sursă vegetală (ulei palmier ). Acesta este de obicei utilizat ca liant într-o tabletă (de a deține toate ingredientele în timpul de compresie).
 • Ceara de Carnauba- Derivat din porii frunzelor de palmier de ceara brazilian. Acesta este utilizat în ultima etapă de acoperire a tabletelor (a asigura o etanșare completă).
 • Polietilen glicol (PEG)- Derivat sintetic, solubil în apă, solid ceros. Acesta este utilizat cu hidroxipropilmetilceluloză ca parte a soluției de acoperire transparent.
 • Lactoză monohidrat- Prezent în valoare trasabilă ca parte a tiroidei USP (diluant).

Este Extractul de tiroida deshidratata STABIL ?

Extractul de tiroida deshidratata sau tiroida natural deshidratata, este un tip de medicament disponibil pentru tratamentul problemelor tiroidiene, facut din glandele tiroide uscate porcine (la maturitate). Brandurile populare sunt Armour, Nature-throid, Westhroid si WP Thyroid în Statele Unite ale Americii și Thyroid Erfa în Canada (adesea denumit „Erfa” sau „Erfa tiroidiană”).

În mod frecvent, sunt medicii și pacienți care sunt împotriva tiroidei deshidratate și spun că este instabilă, sau există o cantitate de inconsistentă a hormonilor tiroidieni în lot, fără un studiu în prealabil. M-am decis să arunce o privire asupra acestui caz și să gasc argumentat dacă nu este adevărat.

Studiul din 1980

În 1980, a existat o anchetă publicată în JAMA numită „Conținutul preparatului Hormonal tiroidien de substituție” % au fost pentru medicamente derivate din surse animale.

După ce un pacient a primit „ineficient” comprimate tiroidiene deshidratate, a fost efectuat un studiu pentru a raportului conținutul T3 și T4 a diferitelor medicamente generice de înlocuire tiroidiană. Studiul de caz se raportează la o femeie în vârstă de 54 de ani, luând cu succes 3 grain dintr-un brand cu extract de tiroidă deshidratată, deoarece de 29 de ani suferă cu probleme de glanda Tiroida. Cu doi ani înainte ca articolele să fie publicate, ea a reînnoit baza de prescripție medicală și a cumpărat produse mai puțin costisitoare de comprimate generice. Simptomele ei au revenit si sa intors in hipotiroidie din punct de vedere clinic. Cercetatorii au colectat patru versiuni generice diferite, fiecare de hormon tiroidian deshidratat și T4 sintetic pentru testare și a comparat rezultat cu nume de marcă precum Armour/NatureThroid și Synthroid. Cercetatorii au declarat ca Armour/NatureThroid a fost folosit pentru comparație „deoarece conținutul său T3 și T4 este constant bazat pe experiența noastră anterioară.

” Deci, deja știm că coerența brandurilor nu a fost pusă la îndoială, și, de fapt, studiul a constatat ca în 2 ani ” nu au fost modificări în mod semnificativ a diferitelor comprimate proaspete .” Studiul a constatat că toate versiunile generice ale glandei. tiroide deshidratate au variat foarte mult, ceea ce a indicat o problemă cu standardele de control ale țării. iod consistent.Așa că, studiul a ajuns la concluzia că trebuie să se stabilească mai multe orientări adecvate.

Interesant, de asemenea, sa constatat că două dintre preparatele T4 sintetice generice au avut „semnificativ mai mult T4 per tabletă decât cea indicată” Din păcate, se pare că acest studiu a fost folosit ca argument împotriva tuturor tiroidelor deshidratate, inclusiv NatureThroid, Armor. etc, și chiar dacă standardele UPS s-au modificat pentru a solicita acum conținutul de T3 și T4 care urmează să fie testat la aceleași standarde ca substituția de hormoni tiroidieni sintetici.

Menționat frecvent, acest argument din 2005 suna așa : Motivul: „Subpotent: Produsul nu poate menține potența pe toată durata timpului de depozitare .” Și „eșecuri de stabilitate”.

Dr. John C. Lowe a abordat această problemă într-un document intitulat „Stabilitate, eficacitatea și siguranța tiroidei deshidratate vs Levotiroxină „, subliniind faptul că înlocuirea hormonilor tiroidieni sintetici au fost rechemați de mai multe ori decât cei de tiroide deshidarata.

Aceste înregistrări sunt disponibile publicului pe site-ul FDA și le puteți analiza, iar la căutarea următor legat de levotiroxă de sodiu:

Stabilitatea pentru T4 hormon sintetic (Eutirox)

 • Februarie 2012 : „Produsul amintit nu poate menține potența de-a lungul duratei perioadei de valabilitate etichetă „
 • Decembrie 2011: „Produsul nu poate menține potența pe toată durata de conservare etichetată. „
 • August 2011 : „Subpotent; doar 3 luni stabilate ” Aproape 4000000 comprimate retrase.
 • Septembrie 2011 : „Subpotent Stabilitatea insuficientă la 9 luni intervalul de testare (scăzut).Produsul nu poate menține potența pe toată durata de conservare etichetata. „- Aproape 2,000,000 comprimate retrase.
 • August 2011 : „Subpotent. Produsul a avut testat redusă de analiză de la 9 luni , punctul de timp de stabilitate.” – Aproape 2.000.000 de comprimate retrasare.
 • Aprilie 2011 : „Subpotent nu îndeplinesc specificația de testare. „
 • Martie 2011 : „Subpotent specificații de testare pentru Levothyroxine – Pastile de sodiu „
 • Iunie 2008 : „Subpotent; (8 luni și 9 luni intervale de stabilitate) „- Aproape 4.000.000 comprimate retrase.
 • Septembrie 2007 : „Subpotent. 9 luni de stabilitate.”- Aproape 4.000.000 comprimate retrase.
 • Iunie 2007 : „Produsul nu poate menține potența pe tot termenul de valabilitate.” – Peste 12.000.000 tablete retrase, și ” Produsul nu poate menține potența pe toată durata de depozitare marcată .” – Peste 27.000.000 de comprimate retrase.
 • Februarie 2007 : „Subpotent ” și ” Subpotent (stabilitate la 6 luni) ” – Aproape 2.000.000 comprimate rechemate.
 • Ianuarie 2007 : „Subpotent (stabilitate 9 luni)- Aproape 2.000.000 comprimate retrase.
 • Septembrie 2006 : „Subpotent potential cu expirarea” și „Subpotent la interval de 15 luni de stabilitate” și „Subpotent:Tabletele nu corespund ca în caietul de sarcini al producătorului înainte de date de expirare etichetate”
 • August 2006 : „Subpotent: Produsul nu a reușit stabilitate la intervalul de încercare de 9 luni.” – Aproape 6.000.000 comprimate retrasare.
 • Iulie 2006 : „Eșec Impuritate Caiet de sarcini” și „Subpotent ” – Peste 250.000 de flacoane retrase.
 • Iunie 2006 : „Subpotent (6 luni intervalul de testare stabil)” – Aproape 2000000 comprimate retrase.
 • Martie 2006 : „Subpotent; (Stabilitate 21 luni)- Aproape 150.000 de flacoane retrase.
 • Octombrie 2005 : „Subpotent (stabilitate 9 luni)” – Peste 9.000.000 comprimate retrase.
 • Aprilie 2005 : „Lipsa asigurare a îndeplinirii puternice stabilitate prin expirare”
 • August 2004: „Subpotent (stabilitate)”
 • Iulie 2004 : ” Stabilitate, incapacitatea de a menține stabilitatea prin expirarea etichetată” – Aproape 1.000.000 de flacoane retrase.

Cred că oricine altcineva poate vedea ridicolul organizațiilor de Tiroida si a medicilor care consiliază împotriva utilizării Tiroidei deshidratate, deoarece DOAR O DATĂ în anul 2005 s-a rechemat pentru instabilitate, iar Hormonul T4 de tip levotiroxina de mai multe ori, deoarece FDA a pastrat arhivele on-line?

Concluzie

Nu am găsit nici un studiu pentru a demonstra că tiroida deshidratată este instabilă deoarece studiul din 1980 pentru a dovedi instabilitatea hormonului tiroidian este generic. În timp ce tiroida deshidratata a fost rechemata în 2005, acest lucru nu poate fi folosit în mod logic ca un argument pentru a susține ideea că hormonii sintetici sunt mai siguri, deoarece hormoni sintetici au fost rechemați mult mai frecvent. Dacă aveți orice resursa care sa susțina argumentul ca hormonul tiroidian deshidratat este instabil, vă rugăm să-l postați în comentariile de mai jos.

Puteți beneficia de tiroida naturală deshidratată pentru a vă trata hipotiroidismul dacă oricare dintre următoarele afirmații este adevărată:

nevoie1.png

Sunteți hipotiroidian și luați levotiroxină, iar nivelurile tiroidei sunt „optime” – dar încă aveți simptome

nevoie de2.png

Luați levotiroxină plus T3 sintetic (adică liotironină sau Cytomel) și încă aveți simptome

nevoie3.png

Sunteți un „producător scăzut de T3” – cu niveluri de FT3 scăzute sau normale și încă aveți simptome

nevoie4.png

Sunteți „non-producător de T4/T3” – nu aveți o glandă tiroidă funcțională, din cauza unei intervenții chirurgicale, a iodului radioactiv sau a unor probleme congenitale

nevoie5.png

Sunteți un „convertor slab”, cu niveluri scăzute sau normale scăzute ale FT3 și/sau niveluri ridicate sau normale de T3 Invers/Revers (RT3) și încă aveți simptome

nevoie6.png

V-ați simțit bine în trecut, luând un medicament natural cu tiroida deshidratata și, de când ați trecut la levotiroxină, simptomele dumneavoastră au revenit.

nevoie7.png

Preferi medicamentele derivate în mod natural decât medicamentele produse sintetic.

nevoie8.png

Nu vă puteți permite levotiroxină plus liotironină (sau Cytomel) – sau combinație combinată T4/T3 – dar vă simțiți cel mai bine la tratamentul combinat T4-T3

Notă: Ar trebui să discutați cu furnizorul dumneavoastră de asistență medicală dacă medicamentele naturale pentru tiroida uscate sunt un drept pentru dvs. Amintiți-vă, totuși, că unii medici și endocrinologi convenționali prescriu doar Levotiroxina. Poate fi necesar să vă consultați un medic care include terapia combinată NDT și T4/T3 în opțiunile lor de tratament tiroidian.

Medicamentele naturale deshidratate pentru tiroida nu sunt potrivite dacă ai alergie la produsele din carne de porc, nu mănânci carne de porc din motive religioase sau ești vegetarian. 

ATENTIE

„TIROIDA DESHIDRATATA” SE COMERCIALIZEAZA ONLINE IN MOD ERONAT. PRODUSELE PENTRU TIROIDA TREBUIE SA DETINA PE ETICHETA CANTITATEA / RAPORTUL DE MG.  T4/T3.

MULTE PRODUSE SUNT SUPLIMENTE SI NU MEDICAMENTE DE TIP „TIROIDA DESHIDRATATA” gen : THYROVANZ, Raw Desiccated ThyroiD de la Forefront Health, THE REAL THYROID, Desiccated Bovine Thyroid Supplements | Nutri-Meds™ Capsules, etc 

 

Sursa:

https://tiroidaromania.org/category/ntd-tiroida-deshidratata/

https://tiroida.wixsite.com/tiroida-romania/single-post/2016/10/28/-aproape-uitat%C4%83-%C3%AEn-epoca-modern%C4%83-terapie-str%C4%83veche-cu-extracte-de-origine-animal%C4%83-tiroi

http://www.thyroidskeptic.com/

https://www.naturalthyroidguide.com/do-you-need-ndt
Traducere Lia J. , sursa STTM
Picture of Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.