Hormoni tiroidieni naturali/ Tiroida deshidratată

Dr. Thierry Herthoge a inclus pe pagina sa de internet o trimitere la o iniţiativă a pacienţilor în limba engleză.

Îi chem pe toţi pacienţii să semneze AICI

Să luptăm împreună pentru un tratament mai bun, la alegerea noastră, în caz de hipotiroidism şi Hashimoto!

Pentru a asigura o înţelegere mai facilă am tradus obiectul acestei iniţiative a pacienţilor:

Am experienţe de prima mână cu privire la eşecul şi problemele determinate de un tratament cu Levotiroxină – T4 only conform nivelului de referinţă pentru TSH.

Prin faptul că medicii menţin acest protocol terapeutic, au admis că valoarea noastră de colesterol să se menţină în mod suplimentar la un nivel ridicat, au permis continuarea depresiilor noastre cronice, remanenţa durerilor în cazul nostru, persistenţa structurii subţiri a firelor noastre de păr, în mod suplimentar, menţinerea senzaţiei noastre permanente de frig, restricţionarea capacităţilor noastre cognitive, afectarea în continuare a capacităţii noastre de a munci şi a trăi normal, de asemenea slăbirea extremă a sistemului nostru imunitar, ceea ce conduce de asemenea la apariţia multor altor simptome, ca urmare a unui tratament insuficient cu doar, T4.

Cu toate acestea, experienţele şi prezentările noastre clinice asociate eşecului unei monoterapii cu T4 în sensul calmării sau eliminării simptomelor noastre sunt ignorare din nou în toate situaţiile de către medici sau sunt interpretate ca afecţiuni somatoforme.

Deşi o monoterapie cu T4 constituie pentru numeroşi pacienţi un tratament corespunzător, nu produce din păcate efect pentru toţi pacienţii. Pentru aceştia din urmă trebuie luată în calcul o terapie combinată cu T3/T4 sau cu hormonii tiroidieni naturali, de exemplu Natur-Throid, Armour Thyroid, Erfa Thyroid etc.

Hormonii tiroidieni naturali au reprezentat, înainte de adoptarea monoterapiei cu T4, unicul tratament pentru Hashimoto şi hipotiroidism.

Numeroşi pacienţi afirmă că în urma tratamentului cu produse pe bază de glandă tiroidă uscată au dispărut simptomele existente prezente pe parcursul monoterapiei cu T4.

Această situaţie se datorează faptului că tiroida uscată conţine toate ingredientele glandei tiroidiene: T1, T2, T3, T4 şi calcitonină?

Următoarele informaţii trebuie respectate în cazul administrării terapiei combinate cu T3/T4 sau al glandei tiroide uscate:

Înainte de începerea tratamentului trebuie clarificată în mod obligatoriu funcţionarea glandelor suprarenale, care apare mai frecvent decât se presupune în rândul pacienţilor cu hipotiroidism. În măsura în care nu se ţine cont de acest aspect, există posibilitatea ca pacienţii să nu tolereze bine T3 şi să reacţioneze în mod corespunzător prin simptome specifice hipertiroidismului, deşi se află încă într-o stare hipotireotă. Pe de altă parte, există posibilitatea ca hormonii tiroidieni, ca urmare a problematicii asociate glandelor suprarenale, în ciuda concentraţiei ridicate din ser prezentate de T3 şi T4, să nu ajungă în celule, astfel încât pacienţii să rămână de asemenea hipotireoţi.

Soluţia pentru această problematică ar fi reprezentată de un tratament concomitent pentru funcţionarea necorespunzătoare a glandelor suprarenale, cu administrarea produselor folosite în caz de hipotiroidism.

Următoarele teste de laborator ar trebui utilizate pentru diagnosticarea şi tratamentul unui hipotiroidism: TSH, T3 liber, T4 liber, anticorpi TPO, anticorpi Tg.

Pentru a începe tratamentul cu o doză scăzută, sigură, fie prin intermediul unei terapii combinate cu produse sintetice T3/T4, fie cu glanda tiroidă uscată, medicii trebuie să se familiarizeze cu doza de echivalenţă a acestor medicamente în comparaţie cu T4 only sintetic (levotiroxină).

Pentru pacienţii cu o funcţie limitată a glandelor suprarenale, o doză iniţială sigură ar fi reprezentată de 1/4 grain NaturThroid/ArmourThyroid etc, iar pentru toţi ceilalţi pacienţi doza iniţială sigură ar fi reprezentată de 1/2 sau 1 grain.

Această doză ar trebui adaptată la fiecare câteva săptămâni şi eventual majorată.

Luptăm pentru ca medicii să îi trateze într-un final cu seriozitate pe pacienţii care, în ciuda valorilor presupus bune de laborator, continuă să acuze persistenţa simptomelor specifice unui hipotiroidism.

În mod suplimentar susţinem necesitatea ca medicii să dispună de libertatea de a prescrie, suplimentar faţă de T4 only, şi hormoni tiroidieni naturală sau o terapie combinată cu T3/T4 sintetic, fără a se expune în acest mod mâniei din partea Mainstream-Establishment, aşa cum se întâmplă de câţiva ani în anumite state din UE.

Recomandăm medicilor de urgenţă să elimine neînţelegerea conform căreia tiroida uscată deshidratată ar fi inconsistentă, periculoasă şi că ar produce efecte inconstante sau că ar fi depăşită şi să recunoască faptul că extractele din glanda tiroidiană, de exemplu Natur Throid, Armour Thyroid, Westthroid sau Erfa Thyroid, respectă directivele stricte definite prin United States Pharmacopoeia (USP) şi de către Food and Drug Administration (FDA). Apreciem de asemenea că medicii la care se prezintă deja pacienţi cu manifestări clinice ar trebuie să se acorde atenţie detaliată terapiei combinate T3/T4 sau hormonilor tiroidieni naturali.

În final recomandă cu stricteţe ca alegerea tratamentului, reprezentat de terapia combinată cu produse sintetice T3/T4 sau hormoni tiroidieni naturali, să se afle la latitudinea deciziei pacientului şi a medicului, fiind disponibile fără restricţii ambele opţiuni.

Sursa :

http://natuerliche-schilddruesenhormone.com/RO/index.php/2016/11/

Picture of Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.