Dr. Oz: Căi de atac, auto-evaluare, surse naturale pentru sanatatea tiroidei

Diagnosticul bolilor tiroidiene Mulți oameni se plâng de senzație de epuizare, cadere psihica sau ceață. Dar ce sunt aceste simptome? Chiar si medicii au probleme cu aceste simptome pentru a identifica ce sugerează boala tiroidiana ,mai degraba decat să o asocieze cu alta boala cu aceleași simptome. Din moment ce femeile au de opt ori cu mai multe sanse decat barbatii de a avea boli tiroidiene, Dr. Oz ofera instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă verifica propria tiroida si de a cauta tratament, dacă este necesar.

Nivele normale ale glandei tiroide De multe ori medicii vă pot spune ca nivelul glandei tiroide este în interval normal. Acest lucru se referă doar la TSH- Hormonul stimulator tiroidian, care este verificat în testele de sânge. Dar , Dr. Oz a spus că „normal” este o gamă mai largă de analize, și e mai utilă, este ca şi cum ai discuta de o dimensiune medie de pantofi pentru fiecare. În cazul în care „dimensiunea” ta – este mai mare, este ca o din lovitura puternica pentru corpul tau, iar acesta nu va funcționa. Acesta este motivul pentru care este posibil să vă simțiți inca rau, chiar dacă nivelul de TSH este între așa-numitul intervalul normal de 0,5 – 4.5. Dr. Oz a spus că simptomele sunt mult mai importante în depistarea bolilor tiroidiene decat acest rezultat de test.

Simptome tiroidiene si auto-evaluare Dr. Susan Blum a intrat în conversație pentru a adăuga că medicii pot rata boli tiroidiene, pentru că ei nu au fost învățați să ia în considerare nuanțele glandei. In schimb, ei sunt antrenați să te vadă doar ca bolnav sau sănătos, fără nimic între.

În cazul în care sună frustrant pentru tine, încercați această lista de verificare a bolii tiroidiene si auto-evalueazăti propria sănătate.

– Neexplicabilă crestere in greutate

– Punerea de mai mult de 8kg in peste trei luni

– Creier in ceață

– Vei simti ca ai o mahmureala, chiar dacă nu ai băut, iar acest lucru ar putea dura trei luni sau mai mult

– Oboseala

– Te simți în mod regulat ca esti doar la 50% din energie ?

– Constipație

– Daca aveți mișcări intestinale regulate zi de zi, acesta este un semn de avertizare (excepție doar cand adaugați fibre in dieta)

– Întotdeauna senzație de frig

– Încercați să vă luați temperatura mai întâi dimineața, pe zi, timp de cinci zile. În cazul în care acesta este sub 36.7 grade în fiecare zi, este posibilca tiroida sa fi rămas în urmă

Remedii naturale pentru glanda tiroide Dacă aveți trei sau mai multe dintre simptomele pe auto-evaluare enumerate mai sus, atunci un medic trebuie să verifice nivelul glandei tiroide.

Dr. Blum a spus că există o zonă gri pentru valorile TSH între 3- 4,5, în cazul în care s-ar putea să nu fie neapărată nevoie de medicație, dar puteți profita de unele remedii naturiste pentru a incerca sa stimuleze sanatatea tiroidei şi să „pornească” singura.

Acestea includ:

* O doză zilnică de două până la trei grame de Supliment cu Ashwagandha.

* Nuci de Brazilia, care contin seleniu

* Sare colorata

* Seminte de floarea-soarelui, care conțin zinc Cu toate că s-ar putea să nu observați rezultate instantanee sau modificări, veți obține beneficii pentru Tiroida in timp.

Sursa : recapo.com

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.