De unde încep cu Hashimoto?

Valabil pentru orice altă boală autoimuna – Tiroida Romania

Am descoperit că Hashimoto este mai mult decât boala Tiroidei.

Majoritatea pacienților cu Hashimoto și hipotiroidism au reflux de acid gastric, deficiențe nutriționale, anemie, intestin permeabil, alergii alimentare și insuficiență suprarenală.

Simptomele de insuficiență digestie/absorbție, anxietate, oboseala cronică și alergii de mediu chimic pot apărea, de asemenea.

Hashimoto este o afecțiune complicată cu multe straturi care trebuie să fie descoperită. În timp ce medicina convențională se uită doar la fiecare sistem din organism ca o categorie separată și este preocupată numai de capacitatea Tiroidei de a produce hormoni tiroidieni, Hashimoto este mai mult decat hipotiroidism. Mi-a luat 4 ani pentru a descoperi intervențiile stilului de viață pentru Hashimoto și hipotiroidism.

》CUM GĂSIȚI cauza principală la starea dvs.?

Vei începe cu cele mai simple modificări, prin eliminarea declanșatoarilor, urmată de repararea altor sisteme pentru a restabili echilibrul, permițând corpului să se refacă.

Te vei întreba, în primul rând, de acest sistem imunitar este dezechilibrat și vă va spune cum se simte mai bine în cele din urmă, pentru a reduce anticorpii tiroidieni și chiar starea dvs. sa intre in Remisie. Va trebui să vă creați propriul calendar de sănătate.

Privește cât mai în urmă la istoricul dvs. de sănătate, atat cât iti poți aminti. Uitați-vă la infecții, perioadele de stres severe, utilizarea de medicamente (in special antibiotice, antiacidele și contraceptive orale), accidentele și expunerea la toxine. Acestea sunt evenimente care au contribuit la boala Hashimoto.

Odată ce ați făcut acest lucru,incepeti sa actionati!

Șase pași pentru a rupe cercul vicios în Hashimoto

 • Etapa 1: Diagnostic Corect
  Obtinerea dreptului la un diagnostic este primul pas pentru a vă primii viața înapoi. Scopul nostru este de a vă ajuta să asociți diagnosticul și implicațiile cu tiroidita autoimună, astfel încât să poată fi împuternicit să lupte cât mai eficient.
 • Etapa 2: Managementul medicatiei
  Hormoni tiroidieni afecteaza fiecare organ, țesut și celulă din organism. Gestionarea adecvată a medicamentelor de tiroidă vă va permite să recuperați efectele hipotiroidismului, oferindu-vă energie, vitalitatea și sprijinul pentru a continua să lucrați la optimizarea sănătății dumneavoastră.
 • Etapa 3: Farmacologia alimentară
  Optimizarea sănătății începe cu alimentele. Gânditi-vă ce alimente vă hrănesc și care sunt cele care vă cauzează foarte mult rău..este lucrul cel mai important de aflat în călătoria dumneavoastră către sănătate.
 • Etapa 4: Echilibrul Suprarenal
  Suprarenalele sunt glandele care secrete hormonii de stres.
  Stresul excesiv opreste capacitatea organismului de a se vindeca si face ravagii in organism. Când veți echilibra suprarenalele, organismul dvs. va va răsplăti.
 • Etapa 5: Vindecarea digestivă
  Intestinului este Casa sistemului imunitar. Atunci când se va vindeca și echilibra funcția intestinului și sistemul imunitar se recuperează. Hipocrate a spus: „Toate bolile incep in intestin”.
 • Etapa 6: Eliminarea Toxinelor
  Toxinele pot declansa boli autoimune. Reducerea toxică din organism permite acestuia să vindece.

SCHIMBAREA SI PUNEREA ÎN APLICARE

Știind ceea ce trebuie să faceți acest lucrueste o piesă importantă a puzzle-ului, punerea în aplicare este încă o altă piesă.

Uneori, lucrurile sunt copleșitoare, atunci când o multitudine de sisteme par a fi rupte.

„Nu eram sigur ce ar fi trebuit să fac atunci când am început călătoria mea spre sănătate și am intâlnit aceleași întrebări ca mulți dintre voi …
„Deci, atât de multe lucruri de făcut și atât de multe, de unde să încep? „.

Linisteste-te! Acesta este un maraton nu o cursă.

Probabil ți-a luat mulți ani pentru a ajunge la starea de sănătate actuală și vă va lua ceva timp pentru a îndrepta organismul. Recent am aflat că nutriționistii va pot spune că nu se poate , sau se poate in functie de ce au studiat, cautati persoane care se ocupa de autoimunitate..

Intervențiile stilului de viață dau rezultate, dar nu la fel de repede ca și hormonii de inlocuire. De aceea recomand intotdeaunarea optimizarea medicamentelor., ca prim pas, dupa obtinerea unui diagnostic corect.

După multe încercări și erori, am constatat că această ordine particulară funcționează cel mai bine pentru a obține rezultate.

De exemplu, unii oameni au fost atrași de dezintoxicare ca prim pas, acestea au mai multe simptome de toxicitate în organism, cu toate acestea, atunci când funcția lor intestinală este afectată căile lor de detoxifiere nu vor funcționa la fel de bine.

De multe ori descoperim că îndreptarea dietei va scuti multe dintre simptomele toxice. Astfel, în ceea ce privește schimbarea stilului de viață, începe cu alimente. Știu că pare infricosator, dar dați-vă o șansă.

Vă doresc mult succes în călătoria spre vindecare! – Dr. Izabella Wentz

Sursa : thyroidpharmacist.com

Picture of Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.