De ce Medicamentele de Tiroidă nu funcționează?

De ce atât de mulți oameni care sunt pe medicație tiroidiană, nu se simte bine?

Ei bine, nu este un secret faptul că medicamentele de tiroidă, în multe cazuri, tratează simptomele bolii dar nu tratează cauza bolii. Pentru a fi corect, există cu siguranță unele medicamente care tratează cauza bolii, dar inlocuirea hormonilor tiroidieni cu medicamente nu este una dintre ele. Motivul pentru care atât de mulți oameni pe medicamente de substitutie hormonală încă nu se simt bine se datoreaza faptului că medicamentele de inlocuire a hormonului tiroidian nu trebuie utilizate fără a aborda cauza principala.

Există 4 motive principale pentru aceasta:

1. Medicamentele tiroidiene singure nu pot opri procesul autoimun de la deteriorarea Tiroidei.

2. Medicamentele tiroidiene nu abordează cauza de autoimunitate.

3. Medicamentele tiroidiene vor eșua chiar și simptomatic pentru mulți oameni.

4. Medicamentul tiroidian s-ar putea să nu fie medicamentul potrivit pentru tine.

1. Medicamentele de glandă tiroidă nu opresc procesul autoimun de la deteriorarea Tiroidei.

Am discutat deja modul în care autoimunitatea este cea mai frecventă cauză de hipotiroidism. Ne-am lămurit, de asemenea , modul în care procesul autoimun provoacă daune glandei tiroide. Deci, aici este punctul nostru, medicamentele de substituție cu hormoni tiroidieni fac prea puțin sau nimic pentru a opri procesul autoimun de la deteriorarea Tiroidei. Asta înseamnă că endocrinologul dvs. greșește ? Nu, dar ar putea dori să ia în considerare o abordare mai cuprinzătoare a stării tiroidiene. Pentru creditul endocrinologului, medicamentele conferă un beneficiu. Dacă cineva este cu ” glanda tiroida grav afectată acesta ar putea avea nevoie de niște medicamente pe termen nelimitat pentru a înlocui ceea ce glanda nu mai poate produce; este foarte important ca unul să asigure nivelul tiroidian în intervalul normal de laborator. Dar mulți încă se simt rău atunci când analizele sunt normale „. De ce se spune că medicamentele de tiroida fac „puțin până la nimic” pentru autoimunitate? De ce nu se spune că NU fac „nimic”? Ei bine, deși controversate, unele studii au descoperit că medicația de substituție cu hormon tiroidian poate calma autoimunitatea. Toate acestea sunt vești bune dar și vești proaste. Aceasta este o veste bună , deoarece medicația de substituție hormonală este un pas mic pentru a aborda autoimunitatea. Este și o veste proastă pentru că atât de multe persoane pe aceste medicamente încă nu se simt bine. Mai important este vestea proastă pentru că medicația oferă oamenilor un sentiment fals că „fac tot ce pot”, pentru a aborda tiroida; acest lucru este departe de a fi adevărat. Așa cum vom discuta în capitolul despre autoimunitate, cauzele de autoimunitate trebuie să fie abordate pentru a asigura tiroidei starea generala optimă de sănătate. Neabordarea acestor factori pot lăsa ușa deschisă pentru alte boli în viitor.

Strategia medicamentelor de înlocuire tiroidiene ca monoterapie, în timp, nu poate fi ideală dintr-un alt motiv, este nevoie să se ia tratament pentru tot restul vieții. Modul în care se tratează tiroida cu medicamente de substituție hormonală este ca o cârjă temporară. Cu ajutorul terapiei de substituție cu hormoni tiroidieni vă ajută să luați o parte din povara glandei tiroide, în timp ce lucrați pentru a aborda cauza principală. Odată ce cauza este găsită, mulți nu vor mai avea nevoie de nici un medicament farmaceutic natural deoarece ați făcut pași mari pentru a asigura o sănătate optimă, de durată.

De ce atât de mult accent pe încetinirea procesului autoimun ?

Ei bine, în cazul în care procesul autoimun nu este calmat daunele glandei tiroide se vor vedea în timp. Pe măsură ce timpul progresează mulți rămân cu mai puțin țesut sănătos tiroidian, mai puțin țesut tiroidian înseamnă că mai puțin hormon tiroidian poate fi produs.

Când ai producția de hormon și mai puțin deveniți progresiv în hipotiroidism. De-a lungul timpului, în general, oamenii vor avea nevoie, de mai multă substituție de hormon deoarece au pierdut mai mult din glanda tiroidă. Acesta este motivul pentru care dozajul tinde să crească în timp. Vom explica acest lucru mai în detaliu în capitolul autoimunitate.

2. Medicamentele de glandă tiroidă nu abordează factorii cauzatori.

Va amintiți cauzele de hipotiroidism ?

》Funcția scăzută pituitare poate fi cauzata de:

 • Inflamaţie

 • Toxicitate

 • Stresul – dezechilibrul Hormonal

》Funcția scăzută a glandei tiroide (producția de T4) este cauzată de:

 • Cauze autoimune

 • Deficiențele de nutrienți

 • Progesteron scăzut

Conversia scăzută a T4 la T3 (activ) cauzată de:

 • Toxicitate hepatică

 • Probleme digestive

 • Inflamaţie

 • Dezechilibrele hormonale de stres

 • Estrogen/testosteron scăzut sau crescut

Luând substituție hormonală tiroidiană se va face prea puține pentru a opri cauza inflamației, de a reduce cantitatea de toxine din corpul tău, echilibra hormonii de stres, rezolva problemele de cele mai multe ori digestive, plin lipsa nutrienților, de a crește nivelul de progesteron sau de a echilibra hormonii feminini sau de sex masculin.

De ce este acest lucru atât de important? Deoarece acești factori cauzali pot provoca alte simptome și alte boli în cazul în care nu au fost abordate. De exemplu, un deficit de vitamina D nu a fost doar corelat cu autoimunitatea, dar și cu hipertensiunea bolilor de inima. Ca un alt exemplu, anumite probleme digestive au fost corelate cu depresia sau cu anumite efecte toxice. Sper că acest lucru începe să aibă sens.

3. Medicamentele glandei tiroide nu vor reuși să ofere ajutor chiar și simptomatic pentru mulți oameni.

Există trei motive principale pentru aceasta:

 1. Dacă cineva are o conversie slabă a T4 în T3 și li se oferă un medicament care este numai de T4 (cum ar fi Levotiroxină, Eutirox sau Synthroid), este foarte probabil ca aceștia vor fi în continuare scăzuți în T3.

 2. În cazul în care produc niveluri ridicate de RT3, atunci va fi blocat T3 de la muncă, chiar dacă sunt pe un medicament care conține T3 (cum ar fi Cytomelul, Naturthyroid, Novotiral, Armour)

 3. Unii autori au speculat ca pacienții pot pierde capacitatea de hormoni tiroidieni de a lucra la un nivel celular. Acest lucru înseamnă că indiferent de medicament ar putea să nu vă simțiți bine. În timp ce datele care susțin acest lucru sunt preliminare și se bazează în principal pe animale și în studiile in vitro, aceasta poate să răspundă parțial la întrebarea „de ce unii se simt diferit pe același medicamente?”.

Vestea cea bună este că am descoperit că inflamația este principalul factor pentru trei dintre acestea. Cea mai frecventă cauză de inflamație este problema intestinală, medicina funcțională este excepțională la tratarea acesteia. Veștile proaste sunt că medicamentele de tiroidă nu vă face practic nimic de la a corecta cele mai multe probleme intestinale și inflamați pe care le provoacă.

4. Tratamentul dvs. nu ar putea fi sigur prin medicamentele tiroidiane

„M- am simțit mai rău când am început medicamentele de tiroidă .” Acesta este un lucru pe care pacienții îl raportează, ocazional. Aceasta se întâmplă cu aproape orice medicament de tiroidă. Putem împărți reacțiile în două categorii: pacienții care reacționează la hormonii sintetici și cei care reacționează la bioidentici/natural.

– La medicamentele sintetice ar putea reacționa la o matriță, la umplutură sau conservant din acestea. Pacienții cu autoimunitate tind să fie deosebit de reactivi la produsele declanșatoare alimentare sau de mediu. Medicamentele sintetice au tendinţa de a avea mai multe matrițe, materiale de umplutură și conservanți, în timp ce hormonii bioidentici sau naturali conțin mai puțin sau niciunul. Acești pacienți vor merge de obicei mai bine pe hormonii bioidentici/naturali.

– Pentru pacienții care reacționează la medicamentele bioidentice /naturale este un pic diferit. Pacienții cu autoimunitate (Hashimoto sau Graves) ar putea forma, atacuri autoimune împotriva propriilor hormonii T4 și T3. Medicamentele cu hormoni bioidentici, fiind aproape de replica exactă de T4 și T3 uman, ar putea alimenta acest proces autoimun. Acești pacienți pot observa că se simt rău atunci când trec pe Armour, Natur-Throid sau Westhyroid. În acest caz, folosind hormonii sintetici, de obicei este o alegere mai bună. Acest lucru se datorează faptului că T4 sintetic și T3 sunt diferiți decât T4 și T3 găsit în corpul dvs. și, prin urmare, nu va provoca o reacție. Există un test disponibil pentru a identifica asta, dar eu recomand acest lucru prin încercare de hormonii sintetici, deoarece testul nu poate fi întotdeauna un predictor precis. Medicamentele Bioidentice/naturale conțin, de asemenea, T4 / T3, care va fi de ajutor pentru mulți, dat cu toate acestea, pentru unii oameni hormonul T3 din aceste medicamente ar putea fi prea mult decât au nevoie, făcând să fie supradoza de T3 și, prin urmare, nu se simte bine.

Vă rugăm să rețineți că sunt 4 motive principale pentru care medicamente nu pot fi ideale:

– Medicamentele în monoterapie nu pot opri procesul autoimun de la deteriorarea tiroidei;

– Medicamentele nu abordează cauzele de autoimunitate

– Medicamentele nu vor reuși să ofere rezolvare simptomatic pentru mulți oameni

– Medicamentele s-ar putea să nu fie tratamentul potrivit pentru tine.

Oferind unui pacient doar un medicament tiroidian este cum ar fi „cineva pe o corabie care se scufundă într-o găleată” aceștia pot rămâne pe linia de plutire un timp, dar  vor continua să lupte.

Despre autor

Michael Ruscio, este specializat în prezent pe medicina funcțională. El a efectuat un studiu amplu post doctorat pentru Medicina funcțională cu organisme educaționale cum ar fi „Institutul de Medicina funcțională”, „Academia Americana de Medicina Anti-Aging”. Dr. Ruscio a obținut doctoratul de acupuncturist la „Life Vest -Colegiul acupunctură”. Inainte Dr. Ruscio a obținut BS în Exercise Science de la Universitatea din Massachusetts.

Read more at http://thyroidnation.com/thyroid-medications-working-heres/#Cer7AKqrmpBdCq60.99

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.