Cum să ne tratăm de paraziți?

Paraziții sunt organisme vii care trăiesc într-un organism gazdă. Paraziții se vor hrăni cu substanțele nutritive ale gazdei și astfel vor deteriora organismul și pot apărea bolii autoimune. Paraziții sunt în diferite forme și în număr foarte mare. Cel mai adesea trăiesc în intestinele umane, de aici și Intestin Permeabil. 

Cum curățați sistemul de paraziți.

Paraziți intră în corpul uman prin aerul pe care îl respirăm, alimentele pe care le consumăm și apa pe care o bem. În țările din lumea a treia, cea mai obișnuită modalitate de a contracta paraziții este apa contaminată. Oricine călătorește într-o țară străină trebuie să fie atent să primească și să consume doar apă curată, îmbuteliată. Igiena precară aduce paraziții cei mai obișnuiți la oameni.

Paraziți sunt transmiși prin produsele din carne de porc, crustacee, precum și alimente și apă contaminată. Există mii de tipuri diferite de paraziți care sunt obișnuiți oamenilor. Protozoanii constă într-o singură celulă și se înmulțesc în număr mare în intestinul uman. Paraziții protozoic cei mai comuni sunt: Giardia, Neospora, Amoeba, Toxoplasmoza, Cryptosporidium și Sarcocystis. O altă formă de parazit este viermele intestinal helimitic. Aceasta include: Banda, Pinworms, Hookworm, Trichinae și multe altele. Mulți oameni când se curăță de un parazit il pot vedea în scaunele lor, deoarece aceștia pot fi expulzați din corp. Paraziții sunt extrem de puternici și se propagă rapid. Unele dintre cele mai comune simptome asociate cu paraziții intestinali includ: diareea, gazele, balonarea, simptome asemănătoare gripei, greață, erupții cutanate (acnee, psorizis, dermatite, etc) dureri articulare, oboseala cronică și sinuzită cronică. 

Distrugeți paraziții din corpul vostru

Paraziții iubesc zahărul și tot ceea ce este dulce. Prin urmare, cel mai bun mod de a elimina dăunătorii este utilizarea „postului” sănătos și curățarea acestora, eliminând în același timp zahărul și cerealele din dieta dvs. Multe plante și alimente acționează ca factor foarte puternic și antiparazitar:  

 》Uleiul din nucă de cocos extra virgin este încărcat cu trigliceride cu lanț mediu, care sporesc sistemul imunitar în lupta împotriva agenților patogeni.

 》Usturoiul și ceapa, oferă sulf, aminoacizi care sunt anti-parazitare. Șase linguri de ulei de nucă de cocos extra virgin cu un  cățel de usturoi intreg și o ceapă mare roșie, se poate consuma zilnic pentru a ajuta la antiparazitare.

 》Oregano și în special uleiul esențial de oregano este antiparazitar. Utilizați două până la trei picături de ulei de oregano bio organic cu suc proaspăt de lămâie și beți de trei ori pe zi (dimineața).

 》Ghimbirul este la fel de bun, pelinul, nucul negru, de asemenea, utilizat în mod obișnuit în condiții de repaus anti-parazitar cu Kombucha, chefir de nucă de cocos, oțet de mere, etc sunt instrumente puternice pentru a ajuta la distrugerea paraziților.

Vă recomandăm o dietă cu conținut scăzut în calorii de trei până la 21 de zile , apă și suc de lămâie proaspătă. Suplimentele probiotice sunt recomandate pentru a ajuta la distrugerea paraziților. După perioada de curățare, hrănirea cu varză murată, produse fermentate și legume ar trebui folosite din abundență. Aceste alimente sunt surse bogate de L-glutamină (un aminoacid care ajută la reconstrucția intestinului). Aceste alimente fermentate conțin, de asemenea tulpini foarte puternice de bacterii bune, acizi organici și enzime care acționează pentru a menține dăunătorii departe de corp.

Sursă : http://www.bioathens.com/ta-parasita-sto-soma-sas/

naturalnews.com, maximizedliving.com, drjockers.com 

Traducere: Echipa Tiroida România 🇷🇴

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.