Cele mai bune produse tratament pentru cicatricea tiroidiană

Acum, că am încercat mai multe tipuri de produse pentru a ajuta la imbunatatirea cicatricei tiroidiene, m-am gândit să scriu un post despre modul în care le-am găsit folositoare, astfel încât oamenii să aibă o idee despre ce produse ar putea funcționa cel mai bine pentru cicatricea lor.
Nu exista un singur „produs miraculos ” perfect, care face o magie cicatricilor si acestea dispar, dar în experiența mea, există unele lucruri care funcționează mult mai bine decât altele.
Din tot ce am citit on-line și vorbind si cu un chirurg plastician de la un spital de top, am învățat că foile de silicon sunt cele mai eficiente in a netezi, aplatiza și eventual, estompa cicatricea tiroidienă. Înroșirea sau decolorarea unei cicatrici tiroidiene tinde sa se estompeze treptat, dar cel mai important lucru pe care il doriți este de a preveni sau a corecta o cicatrice ridicată ( numită „cicatrice hipertrofica” ), sau orice ondulație sau hop care „ține” pielea în zona respectivă. Nimeni nu stie exact de ce siliconul ajuta la vindecarea cicatricilor, dar foile de silicon pun o presiune pe piele și păstrează zona caldă, umedă și protejată, ceea ce si producătorii spun de aceste foi ca acesta este mediul ideal pentru ca o cicatrice sa se vindece. Cel mai important lucru de reținut dacă vă decideți să utilizați foi de silicon, acestea trebuie să fie coerente și să le purtați cât mai mult posibil. Cele mai multe produse indică sa se poarte cel puțin 6 până la 12 ore pe zi, deși 24 de ore este purtarea optimă. (Spălând banda o dată pe zi și aplicarea a doua zi). De exemplu, dați jos banda de silicon atunci când ajungeți acasă de la școală, de la locul de muncă și lăsați-o până în dimineața următoare. Apoi se spală zona si se aplică o crema pentru cicatrice, cu protecție solară sau un gel de silicon (acestea sunt aproape invizibile) in timpul zilei si se foloseste banda spalată.
Ar putea apărea îmbunătățiri într-o săptămână sau două după ce începeți tratamentul cu foi/ benzi de silicon, trebuie să continuați să le folosiți pentru cel puțin trei până la patru luni, pentru a obține rezultate complete.
De asemenea, nu folosiți nici un alt produs sub stratul de silicon. Dacă aveți ulei, gel sau crema hidratanta pe piele, banda cu siguranta nu se va lipi și ar putea să nu fie reutilizabilă, chiar dacă o spălați. Cele două mărci de foi de silicon pe care le folosesc și s-au dovedit a fi eficiente sunt ScarAway și NewGel +. NewGel + pare a fi disponibil on-line prin intermediul site -ul lor principal și, de asemenea pe Amazon. ScarAway este online pe Amazon si la mai multe farmacii locale.
Produsul 1. Există destul de puține lucruri contra foilor ScarAway de silicon. Acestea au fost primele foi de silicon pe care am inceput sa le folosesc la câteva săptămâni după tiroidectomie, benzile au lucrat in aplatizarea și netezirea cicatricei destul de repede. Am observat o îmbunătățire în doar câteva zile după purtarea acestora. Pentru purtarea acestora urmați instrucțiunile. Pielea trebuie să fie curată, complet uscată și fără urme de săpun sau cremă care să contină uleiuri care vor afecta adezivitatea benzii. Benzile pot fi spălate ușor o dată pe zi, folosind un demachiant ușor, fără ulei, se spală bine și se plasează cu partea adezivă în jos in recipientul de uscare care vine in interiorul cutiei (vezi foto) ScarAway sugerează să le porți cel puțin 12 ore pe zi, deși 24 de ore pe zi este cel mai indicat. O singură bandă durează aproximativ o săptămână sau cam asa ceva. Sunt accesibile și ușor de găsit în multe magazine.
Notă: Aceste benzi oferă foarte puțină protecție solară, chiar dacă acestea acoperă complet cicatricea. Dacă aveți de gând să stați în soare mai mult, acoperiti-vă cu ceva sau scoateți banda și folosiți o loțiune cu SPF foarte mare peste cicatrice pentru a preveni hiper-pigmentarea. Produsul in gasiti pe Pagina web: MyScarAway.com
Sursa articolului : http://thyroidectomy-experience.blogspot.ro/…/best-products…
Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.