Cauzele Bolii Basedow-Graves

Cauzele Bolii Basedow-Graves

Dr. Hedberg oferă la nivel mondial, consultații prin telefon sau Skype. Astăzi, vorbește cu tine despre ceea ce cauzează boala Graves.

Bolile tiroidiene autoimune sunt cele mai frecvente boli autoimune din lume, iar boala Graves apare în ceea ce noi numim hipertiroidism, în cazul în care tiroida este hiperactiva, iar altă boală majoră tiroidiană autoimună este cunoscută sub numele de tiroidita Hashimoto și de obicei, duce la hipotiroidism.

Astăzi, vom acoperi toate cauzele, diferite și posibile ale bolii Graves, astfel încât să puteți  înțelege  ceea ce se întâmplă și ceea ce o declanșează.

1-Primul lucru de care vrem să vorbim este virusul Epstein-Barr.

Virusul Epstein-Barr este virusul care provoacă, cunoscuta boală a sărutului, iar cei mai mulți oameni, când sunt tineri, când sunt adolescenți sau la colegiu trebuie să înțeleagă asta.  Ei au simptome de oboseală, ganglionii limfatici inflamați la nivelul gâtului care dispar de obicei, în câteva săptămâni, până la o lună.

Dar unii oameni, cu probleme genetice, controlează mai greu virusul Epstein- Barr, pe parcursul vieții. Și se fac multe, multe cercetări, care conectează virusul Epstein-Barr cu boala Graves.

De fapt, unele rapoarte de caz arată că oamenii dezvoltă boala Graves imediat dupa ce se sărută. Așa că virusul Epstein-Barr este cel mai mare „jucător”, nu doar în boala Graves, dar, de asemenea și în bolile tiroidiene Hashimoto și în multe, multe alte boli autoimune.

Acesta necesită un test de sânge pe care ar trebui să îl solicite medicul dvs. pentru a vedea dacă virusul Epstein-Barr este reactiv.

2-Un alt virus este Parvovirus, B-19. Există, de asemenea, legătură cu Parvovirus și Hashimoto.

3-Helicobacter Pylori este, probabil, cea mai frecventă infecție legate de boala Graves și Hashimoto. H. Pylori se găsește în stomac și de obicei, se reactivează atunci când cineva se află sub o mare cantitate de stres, sau în cazul în care există un eveniment traumatic, stresant. H. Pylori este, de asemenea, o bacterie care cauzează ulcer, și multe alte lucrări de cercetare au arătat că persoanele cu boala Graves sau Hashimoto au infecția activă de H. pylori. Poate fi depistat prin testul de sânge, sau printr-un test de respirație, sau coprocultura.

Așa că, H. pylori este una dintre infecțiile numărul unu pe care le căutăm la pacientii cu boala Graves.

Prea mult Estrogen, iar acest tip are legătură cu virusul Epstein-Barr, va suprima capacitatea organismului de a controla virusul Epstein-Barr pe tot parcursul vieții.Prea mult Estrogen poate suprima acea parte a sistemului imunitar și apoi, poate duce la boala Graves. Nivelul de Estrogen, în mod ideal, ar trebui să fie testat prin urină, astfel încât să putem vedea nu numai nivelul de Estrogen, dar și modul în care corpul tău este de fapt metabolizat estrogenul.

4-Un altul este Enterobacterul, este de fapt o specie de bacterie găsită în intestin.

5-Herpesul este încă una dintre bacteriicare afecteaza gura sau organe genitale.Herpesul nu are tot timpul ca rezultat leziuni ale pielii sau erupție, dar o mulțime de oameni care au Graves au herpes activ. HFV este spumavirusul uman, nu foarte frecvent. O mulțime de Virușii vor fi găsiți la tipuri particulare de animale, cum ar fi maimuțele sunt cele mai susceptibile de a avea așa ceva.

6-Campylobacer jejuni, aceasta este o bacterie. De obicei, oamenii se contaminează de la carne sau produse lactate, iar Campylobacter a dovedit ca este conectat cu boala Graves, iar acest lucru se poate verifica prin coprocultura pentru a identifica infecția. Human intracisternală A-Type mai ușor cunoscută sub numele de HIAP.Unul dintre lucrurile pe care le știm despre boala Graves este că aproximativ 85% dintre persoanele cu boala Graves au HIAP în sistemul lor și retrovirusurile sunt puternic legate de bolile autoimune și activitatea retrovirală. Așa că, acest test este disponibil în prezent, dar cu un astfel de procent ridicat de pacienți cu boala Graves vom testa pacientul holistic în prevenirea activității retrovirale.Și aceasta poate ajuta la echilibrarea sistemului imunitar și de a reduce atacul asupra glandei tiroide.

7-Yersinia enterocolitica. Yersinia enterocolitica este o bacterie pe care oamenii o „primesc” de la alimente contaminate sau apă, și creează, de obicei, unele probleme ale sistemului digestiv cum ar fi intoxicațiile alimentare, sau diaree, cu care corpul tău se luptă, de obicei. Dar, în unele cazuri, corpul tău nu luptă complet cu Yersinia și rămâne activ în intestin.Și astfel, Yersinia poate declanșa boala Graves. Yersinia este cel mai bine testat în sânge. Acesta poate fi, de asemenea, testat și prin coprocultura.

8-HIV, iata ceva  la care trebuie să vă gândiți dacă aveți Graves.Este posibil să doriți să fiți testați pentru HIV, dacă aveți antecedente de infecție cu HIV.

9-Virusul HTLV-1, acesta este un virus tropical, așa că dacă l-ați dezvoltat după ce ați călătorit peste mări sau într-o zonă tropicală, are probabil o legătură cu cazul tău particular al bolii Graves.

10-Apoi, după un eveniment traumatic și stresant. Am văzut mulți pacienți care au avut o traumă majoră, un eveniment stresant în viața lor, iar apoi au dezvoltat Graves. Trauma și stresul te aruncă cu adevărat în afara sistemului imunitar, sau deteriorează sistemul imunitar. Aceasta poate deteriora ADN-ul și apoi aceste evenimente stresante pot permite, de asemenea infecțiile oportuniste să se reactiveze și să ia amploare.

Un exemplu despre care am vorbit mai devreme ar fi H. pylori și o alta ar fi virusul Epstein-Barr. Intestinul permeabil poate dezvolta și ceea ce noi numim disbioza.

Așa că 70% din sistemul imunitar este în intestin, iar dacă se dezvoltă intestinul permeabil și ceea ce noi numim disbioza, înseamnă că coloniile de bacterii din intestin sunt o cale de ieșire din echilibru și asta destabilizează sistemul imunitar.

 11SV-40, acesta este un virus, din clasa Simian. Din nou, puțin probabil, dacă nu sunteți în contact cu o specie de simiene, cum ar fi maimuțele, există o legătură acolo cu boala Graves.

Acestea sunt cele mai puternice cauze cercetate ale bolii Graves, acestea sunt lucrurile pe care le veți dori să le solicitați sa fie testate de către medicul dvs. Cele mai multe persoane ar trebui testate pentru virusul Epstein-Barr, H. pylori și Yersinia enterocolitica.

Acestea sunt cele trei mari bacterii care contribuie la aparitia bolii Graves, iar apoi veți dori, de asemenea, să solicitați o analiză copro bacteriologica de Enterobacter, Dysbiosis, Campylobacter și alte infecții gastro-intestinale, care ar putea contribui la boala Graves.

Dacă aveți Graves, cu siguranta un endocrinolog va va recomanda medicamente pentru a controla boala. Cu toate acestea,pe langa vizita la un endocrinolog, ai putea lucra cu un medic de medicină funcțională care poate face unele din aceste teste pentru tine și, sperăm, să identifice cauza, iar apoi sa va ajute sa echilibrati sistemul imunitar.

Dar, din nou, ar trebui cu siguranță să vă vadă un endocrinolog și ar trebui să fiți în grija unui endocrinolog în timp ce treceți prin acest proces. Pentru că boala Graves poate duce la ceea ce numim o furtună a glandei tiroide, care este o situație de urgență care ar putea duce de fapt la moarte.

Sper că va plăcut acest scurt webinar pe toate cauzele posibile ale bolii Graves. Să sperăm că veți înțelege mai bine acum despre sistemul imunitar și motivul pentru care propriul sistem imunitar atacă glanda tiroidă.

Traducere Echipa TIROIDA ROMANIA

Sursa : http://drhedberg.com/causes-graves-disease/

Picture of Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.