Bolile autoimune și Cancerul se dezvoltă cu..

Bolile autoimune și Cancerul se dezvoltă cu..

1. ZAHAR

Eliminând din alimentație zaharul, se elimină,astfel, una din cele mai importante surse de hrană a celulelor canceroase.

Înlocuitorii de zahar, îndulcitorii sintetici cum ar fi zaharina, sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc), au ca baza Aspartamul (E 951), o substanță chimica dăunătoare si nu sunt recomandate.

Un înlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine și melasa, dar în cantități moderate.

Sarea de bucătărie conține adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba. Alternativa ar fi sarea de mare.

2. LAPTE SI PRODUSE LACTATE

Laptele favorizează producția de mucus în corp (ca și GLUTENUL), în special la nivelul tractului gastro – intestinal.

Bolile autoimune se dezvoltă de la acesta, iar Cancerul se „hrănește” cu acest mucus..

Renunțând la lapte și produsele derivate, și consumând lapte din migdale, soia.. neîndulcit, celulele canceroase „mor” de foame .

3. PH ACID

Celulele canceroase „înfloresc” în mediu acid. O alimentație preponderent carnivora induce un pH acid în corp, și ar fi mai bine să se consume pește și pasăre în cantități mici, decât carne de vita sau porc.

Carnea mai poate conține substanțe administrate animalelor: antibiotice, hormoni de creștere și paraziți, ce dăunează, în special persoanelor cu cancer și nu numai.

Proteinele din carne sunt dificil de digerat și necesită o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata rămâne în interiorul intestinului, intră în putrefacție, și crește, astfel, cantitatea de reziduuri toxice din corp .

4. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine.

Renunțarea la carne sau reducerea ei în alimentație duce la eliberarea de cantități din ce în ce mai mari de enzime, acestea atacă proteinele din peretele celular, și permit, astfel, celulelor specializate să distrugă aceste celule canceroase.

5. Cafea

Evitați cafeaua, ceaiul și ciocolata; pot conține cantități mari de cofeina.

Ceaiul verde este o alternativa foarte bună, având și proprietăți anti canceroase.

Cea mai bună băutură este APA – purificata sau filtrată pentru a fi, astfel, eliminate toxinele sau metalele grele. Apa distilata este acidă, deci evitați-o!

6. Dieta

O dietă bazată pe 80% legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, produse integrale, semințe, nuci și fructe schimbă pH-ul corpului în alcalin. 20% din alimentație poate fi din alimente gătite, inclusiv fasole boabe.

Sucurile proaspete din legume asigură necesarul de enzime digestive, ușor absorbabile, care ajung la nivel celular în 15 minute de la consumare, și care hrănesc și favorizează creșterea de celule sănătoase.

Este bine să se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi …Enzimele sunt distruse la 40° Celsius.

7. Lispa vitaminelor

Unele suplimente nutritive ajută la întărirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul) sau vitamina B9, conținut din tărațele de grâu, semințe, nuci, Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizată din anul 1922 de o soră medicală din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienți cu afecțiuni grave.

Cele opt plante din rețeta originală sunt: ciuline sfânt, rădăcina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt.), antioxidanți, vitamine, minerale, etc. toate stimulând imunitatea să lupte și să distrugă celulele canceroase.

Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programată a celulelor, metoda naturală a corpului de a scăpa de celulele bolnave, nedorite și inutile .

8. Lipsa sportului

Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezența oxigenului. Făcând exerciții fizice zilnice și de respirație, oxigenul ajunge adânc, la nivel celular.

Terapia cu oxigen este foarte importantă pentru distrugerea celulelor canceroase …

9. Gândirea

Cancerul este o boală a minții, corpului și spiritului. Gândirea pozitivă și o fire activă ajuta pe cel care luptă cu cancerul să supraviețuiască.

Furia, neiertarea și amărăciunea „construiesc” un mediu stresant și acid în corp.

Trebuie să învățăm să avem un spirit iubitor și iertator să ne relaxam și să ne bucurăm de viața!

ATENȚIE
  1. Nu introduceți recipienți de plastic în cuptorul cu microunde.
  2. Nu congelați apa
  3. Nu puneți în microunde recipiente cu capace de plastic .

Dioxina este o substanță ce provoaca cancer în special la sâni. Este extrem de toxică pentru celulele corpului.

Dioxina este eliberată din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator.

Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sănătate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pândesc sănătatea.

A vorbit despre dioxina și răul pe care îl poate face. Să nu se încălzească mâncarea la coptorul cu microunde în vase de plastic.

Este vorbea, mai ales, de mâncarea ce conține grăsime.

Profesorul a spus că combinația dintre grăsime, temperaturi mari și plastic eliberează în mâncare dioxina care ajunge, în cele din urma în celulele noastre. A recomandat, în schimb, folosirea de vase de sticlă sau ceramică pentru a încălzi mâncarea. Se obțin aceleași rezultate, dar fără dioxina.

Hârtia nu e dăunătoare, dar nu se știe ce mai conține ea. Profesorul a amintit ca multe fast food-uri au renunțat la recipienți din spuma poliuretanica, folosind hârtia. Apariția dioxinei a fost motivul.

S-a subliniat ca același efect negativ îl are și acoperirea vaselor cu capace de plastic în vederea gătirii mâncări în cuptorul cu microunde . Este indicat folosirea unui servet de hârtie.

Acesta este un material ce ar trebui trimis tuturor celor care sunt importanți în viața voastră …

Traducere Echipa Tiroida România 🇷🇴
Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.