10 lucruri pe care Pacienții tiroideni trebuie sa la faca

1Voi fi educat și proactiv!

Având în vedere că aceasta este prima rezoluție! De ce? Pacienții cu Tiroidă, bine informații obțin rezultate mai bune și pot deveni mai încrezători și proactivi în cabinetul medical. Ambele sunt IMPORTANTE pentru a fi bine și a rămâne bine, spun pacienții. Lăsați informații și înțelepciune pentru alți pacienți tiroidieni în Grupul Tiroida România  , să fie cheia spre găsirea unui loc mai bun pentru tratamentul tiroidei.

2. Îmi voi exersa drepturile de a găsi un doctor mai bun.. dacă pot.

Dacă încercarea de a-ți educa medicul nu funcționează, există opțiunea de a-ți găsi unul mai bun. În SUA, pacienții tiroidieni au dreptul de a alege și pot să-l exercite. Ei lucrează pentru a găsi un medic mai bine informat sau mai deschis . În Marea Britanie, pacienții aleg o clinică … și cred sau nu, au dreptul să aleagă un specialist, dar trebuie să lupte pentru drepturile lor de a găsi un bun medic. Dacă auziți despre un Endo, cereți referințe și asigurați-vă că este endocrinologul pe care îl căutați. Nimeni altcineva. În Canada și în alte părți, pacienții au de muncă într-un gasi un medic mai bun, sună să întrebe dacă cineva poate lua noi pacienți. Fiecare provincie are reguli diferite. Nu este ușor, dar este posibil, în funcție de locul în care trăiți!

3. Voi regândi tratamentul cu Levotiroxina.

O tiroidă sănătoasă face cinci hormoni, nu doar unul. T4 este un hormon de stocare menit să se transforme în hormonul T3 activ. T3 este cel care face totul în îndepărtarea simptomelor hipotiroidice. Dar o tiroidă sănătoasă vă oferă de asemenea T3 direct și nu vă forțează să obțineți doar de la conversie. Există o mulțime de motive pentru care nu veți obține suficient T3 din conversie, mai devreme sau mai târziu, chiar dacă la început, unii se simt mai bine. De aceea, pacienții din întreaga lume trec la tiroidă deshidratată naturală (NDT) sau adăugând T3 sintetic la T4 sintetic și crescând T3 sau NDT pentru a-și găsi doza optimă.

4. Voi analiza nivelurile de Fier

Pacienții informații, fie femei, fie bărbați, au descoperit că nivelul lor de Fier este important. Dacă fierul este prea jos, sa observat că s-ar putea să apară simptome asemănătoare hipersensibilității cu NDT sau T3, pe lângă faptul că se simt rău din cauza fierului scăzut. Sau s-ar putea să nu simțim destul de rău de la niveluri inadecvate de fier. Și știm că există analize importante care le acordăm atenție, dar și Fierul și nivelul unde trebuie să fie (110 Femei/108 Bărbați).

5. VOI FI ATENT LA SĂNĂTATEA INTESTINULUI ȘI LA CE VOI CONSUMA.

„Intestinul” se referă la călătoria și activitatea de la ceea ce îngerăm (băgăm în gura) până când se elimină și ceea ce rămâne. Iar pentru cei cu Hashimoto, majoritatea o duc mai bine evitând glutenul. Ajută la scăderea Anticorpilor și reduce problema inflamației cauzate de gluten. Îndepărtarea glutenului a ajuns și nivelul Nutrienților. Unii au nevoie de ajutor suplimentar cu LDN, Seleniu sau Iod individual, ceea ce va funcționa cel mai bine pentru un pacient. Bacteriile noastre intestinale sunt de asemenea importante și credeți sau nu, pot avea un rol major într-un sistem imunitar puternic și chiar în sănătatea noastră, a creierului, pe lângă buna funcționare a tiroidei. Pacienții cu tiroidă informații ar hrănesc microbiomele cu alimente fermentate cum fi Varza acră sau Kombucha, sau consumând Kefir sau luând un supliment de probiotice cu spectru larg – toate pentru bacteriile bune. Prebioticele sunt fiber dietetice care vor ajuta la hrănirea bacteriilor bune și includ alimente cum ar fi Sparanghel, Ceapă, Usturoi, Păpădie, rădăcină de Cicoare, Banane, Fasole și multe altele. nevoie și suplimentele prebiotice.

6. IMI VOI PROTEJA SĂNĂTATEA SUPRARENALĂ.

Suprarenalele noastre sunt cavalerii care nu protejează și nu țin să mergem înainte. Deci, pacienții au învățat să le susțină și să le protejeze. O modalitate importantă este evitarea sau scăderea stresului în cel mai bun mod posibil: odihnă, meditație, citire de plăcere, muzică, căutări artistice, râs, yoga … găsiți-l este individual. Când sunt supuși stresului, pacienții tiroidieni folosesc adesea plante care susțin suprarenale, cum ar fi Ashwagandha , Rhodiola . Dacă există suspiciunea unor probleme cu privire la cortizolului, pacientul informat face testarea din Saliva, nu din sânge, deoarece se vede că acesta se poate mai bine cu simptomele, pe lângă faptul că dezvăluie nivelurile celulare de cortizol.

7. Nu voi fi „prostit” de nivelurile „NORMALE” ale analizelor mele.

Aceasta este o zonă uriașă pe care pacienții tiroidieni au învățat-o din Grup și o învață și în prezent. Anume, am văzut că mulți dintre noi au căzut în așa-numitul „interval normal”, dar totuși există simptome clare ale problemei particulare. Testul de laborator TSH este doar unul, dar sunt multe alte analize și intervale, sunt așa numitul TSH „normal”, nu vom fi induși în eroare.

8. Voi învăța din greșelile altora… înainte!

Da, pe parcurs, pacienții tiroidieni și/sau medicii lor au făcut multe greșeli și putem învăța de la ei! Această listă prezintă multe dintre aceste greșeli și cum s-au putut ele.

9. Voi fi atent la călătoria mea .

Da, există probleme prioritare, de îngrijire trebuie să nu ocupăm și pe care trebuie să găsească prin testări și colaboarea cu medici informații, variază de la medicamentele tiroidiene mai bune, până la tratarea corectă a cortizolului sau a fierului, sau de a menține nutrienți. la nivel sănătos. Dar unii trebuie să exploreze alte probleme cu medicul lor pentru a-și găsi punctul slab, de la H. Pylori, la Lyme, la EBV reactiv sau la metal grele. Este individual și este vorba de a le trata pe rând .

10. Voi avea speranța!

Există un motiv foarte bun pentru a avea speranță: există pacienți cu tiroide în lume, care se simt mai bine. Dr. Amy Myers, dr. Izabella Wentz, actrița Gena Lee Nolin (Thyroid Sexy), Janie Bowthorpe (STTM) au plecat de la necesitatea de a Supraviețui, pentru a-și recâștiga din nou viața. Rezistă! Află din experiențe și înțelepciunea pacientului la nivel mondial și găsiți un medic mai bun pentru a vă ajuta! Toate cele de mai sus sunt doar rezumate și dacă este nevoie de mai multe detalii, nu găsiți pe Grupul ”  Tiroida România   🇷🇴” Pentru ale informații, există o mulțime pe internet. 🙂 

Fiți Zen!

Sursa: STTM, Grupul Tiroida România și Grupul NTH Internațional

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.