Protocolul Autoimun Paleo - AIP

ETAPELE AIP

Protocolul Autoimun Paleo - AIP este un stil de viata puternic terapeutic, bazat pe principii Paleo, conceput pentru bolile Autoimune pentru a  regla sistemul imunitar, inflamația si de a furniza organismului posibilitatea de a se vindeca prin cele 6 Etape AIP 

ETAPA 3 – Bunăstarea Emoționala și Psihologica

STRESUL este o mare problema; declanșează o cascada de reacții hormonale ce afectează in mod negativ boala noastră, punând presiune excesiva asupra organismului, care se lupta deja si trimite hormonii într-o nebuloasa.

Ce faceți pentru a reduce Stresul? Ce faceți pentru a găsi pozitivul in viata de zi cu zi? Va odihniți suficient si va încărcați cu energie? Faceți mișcare in fiecare zi?

Miscarea, nu numai ca acest lucru va ajuta la bunăstarea fizica dar reduce Stresul. Exercitarea mișcării ajuta Microbiomul intestinal, asa ca asigurați-va ca faceți miscare (plimbări, drumeții, etc)

Aceasta boala este frustranta, epuizanta, descurajatoare dar trebuie sa găsim sa avem o mentalitate buna indiferent cum : consiliere, coaching, rugăciune, meditație, EFT, refraiming, yoga/pilates etc., găsiți doar câteva instrumente care sa va ajute sa abordați si sa gestionați stresul.

ETAPA 6 – Mutațiile Genetice

V-ati testat mutațiile MTHFR?

Aveți gene care interfereaza cu conversia tiroidiana?

Aveți gene care va împiedica vindecarea VDR, gena COMT, etc?

Amintiți-va ca 3 lucruri pot declanșa o boala autoimuna:

1. predispoziția genetica aprox. 25%
2. permeabilitatea intestinala
3. un declanșator de orice fel din etapele de mai sus.'

Găsiți Declanșatoarele, reparați-le si eliminați-le!

Vindecarea noastră este o călătorie cu multe cai de explorat. Fiti răbdători, amabili si buni cu voi in aceasta călătorie, dar fiți si feroce, ambițioși si aduceți-va sănătatea/viata înapoi.

Puteți face asta!

Succes, Sănătate si Remisie ușoara