6 Faze ale Protocolului Autoimun

Ca și când AIP nu era destul de greu.

NORMALITATE

Ați auzit de AIP și vă gândiți: Să nu mănanci pizza? Ești nebun! Chiar nu aș putea funcționa fără brânză și nu intenționez să renunț la ea în niciun moment, curând.

CURIOS

Începeți să realizați, de cele mai multe ori, că vă simțiți bolnavi sau obosiți. Antrenamentele vă epuizează. Vă simțiți obosiți după masa de prânz și cam tot timpul. Citiți mai multe despre AIP și gândiți: Hm. Ce aș putea să mănânc să nu mă mai facă să mă simt nașpa? Poate mă voi gândi la asta.

PRACTICĂ

Începeți să citiți etichetele și încercați să evitați grâul. Când vă întreabă prietenii și familia, răspundeți: Da, sunt fără gluten. Adică, încerc evit asta. Mă simt mai bine când nu mănânc mult.

CONSECINŢĂ

Corpul tău se obișnuiește cu reducerea glutenului, a soiei și a lactatelor și începe să se vindece. Câteva săptămâni în acest proces, vă gândiți să consumați o pizza (da, o întreagă pizza) dar după, picioarele dvs. se umflă dincolo de recunoaștere. Sunteți în ceață câteva zile. Îți dai seama că e ceva de la asta.

DEPRESIA

Acceptați complet AIP fără nici o înșelăciune. Dintr-o dată lumea este plină de reclame la pâine, lapte și zaharoase. Prietenii tăi încearcă să te înveselească, dar tu: Nu înțelegi. Nu mai e nimic delicios pe care îl poti obține de la Starbucks. Și dacă sunteți pe AIP, vă veți plânge mai mult (nuci, ouă, ciocolată). Din punctul tău de vedre, se pare că viața nu mai merită să fie trăită.

ACCEPTARE

Când ești foarte trist, mănânci șuncă. Construiești încet un arsenal de rețete goale și nu ești niciodată prea departe de niște carne de vită. Crezi că: Știi, voi trăi fără pâine atât de mult, pariez că nu voi mai pierde și alte lucruri după un timp. Pot sa fac asta.

EVANGHELIZAREA

La câteva săptămâni de AIP, energia ta își revine. Vă simțiți plini de viata tot timpul, energia este curată și constantă și nu vă puteți imagina că trăiți altfel. Și acum, când ești în public, tot ce poți să crezi este că bei sifon? Pâinea asta albă? Ești nebun!

DACĂ AȚI TRECUT ÎN PROTOCOLUL AIP, CARE A FOST CEA MAI DIFICILĂ PARTE PENTRU DVS.?

Sursa: Autoimmune Wellness

Traducere: Echipa Tiroida România 🇷🇴

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Asociația "Tiroida Romania" - Asociația Pacienților cu afecțiuni endocrine si boli autoimun endocrine   

Va puteți arata recunoștința prin donații in contul 
RO95BTRLRONCRT0594053301
sau prin achiziții din magazinul Comunității: 

www.abundenta.org
Comunitatea Facebook

Lasa un comentariu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
[ivory-search id="7324" title="Custom Search Form"]

Despre noi

       Suntem o mana de oameni cu probleme asemanatoare ca ale dvs. ce incearca sa schimbe protocoale invechite. Suntem specializati din 2012 in medicina holistica.

Va uram lectura placuta si Vindecare fericita!

Urmariti-ne

Postari Recente

Inscrie-te la Newsletter

Afla cele mai noi informatii despre afectiunile tiroidiene si nu numai.

NU trimitem spamuri si NU folosim adresa ta de email in alte scorpuri decat informative.